jokervinnerhistorie

Over 1 mill. til lørdagens Joker-kandidat

En mann i 50-årene fra Nome i Vestfold og Telemark ble både satt ut og ordknapp da Norsk Tipping ringte for å gratulere han som kveldens Joker-kandidat. Ask tok de logiske valgene for mannen og sørget for en premie på 1 280 000 kroner.

SPESIELL TELEFON: Kveldens Joker-kandidat hadde ikke ventet å få en Telefon fra Norsk Tipping lørdag kveld.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:3. september 2022Endret:3. januar 2023

Blant kveldens over 40 000 Joker-vinnere var det en mann fra Nome i Vestfold og Telemark som trakk det lengste strået. Han ble nemlig trukket ut som kveldens Joker-kandidat og hadde med det allerede sikret seg en inngangspremie på 582 000 kroner. 

Aldri ventet en sånn telefon

- Dette er en telefon jeg har ventet på lenge, ler mannen nervøst når Norsk Tipping ringer lørdag kveld.

Mannen forteller at han pleier å spille Joker og vet hvordan spillet fungerer, men at han aldri hadde ventet å bli trukket ut som Joker-kandidat.

Da han får vite at han allerede er sikret 582 000 kroner i inngangspremie blir mannen noe ordknapp.

- Oi, oi, oi. Jeg er helt satt ut. Herremann altså, sier mannen sjokkert, og ler litt.

Mannen ønsket ikke selv å være med på trekningen for å ta valgene, men forsikret at han skulle se trekningen på tv. Det ble derfor opp til Ask å ta de logiske valgene for mannen. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Mer enn doblet inngangspremien

Joker-kandidatens tallrekke så slik ut:

4 - 0 - 6 - 7 - 3

Bom på de to første tallene og riktig på de tre siste førte ikke til full pott, men mer enn doblet inngangspremien. Joker-kandidaten kan dermed glede seg over en premie på 1 280 000 kroner og mannen kan kalle seg Joker-millionær.

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Helt skjelven

Det er en skjelven, men veldig glad mann som svarer når Norsk Tipping ringer tilbake etter trekningen. 

- Det var kjempebra! Litt synd at det ikke gikk helt til topps, men jeg er strålende fornøyd med 1 280 000 kroner, sier den nybakte Joker-millionæren glad.

Hva premien skal gå til er ikke mannen helt sikker på enda, men han har likevel noen tanker om hva noe av pengene skal gå til.

- Bli gjeldsfri kanskje. Mulig datteren min også skal få litt. Jeg tror jeg trenger litt tid til å lande og ta dette innover meg, sier mannen og innrømmer at han fortsatt er skjelven.

Noen stor feiring blir det ikke, men mannen skal likevel unne seg noe godt i glasset i kveld.

- Jeg skal unne meg noe godt å drikke i kveld. Kanskje sammen med noen venner også, avslutter mannen glad.

Kupongen ble kjøpt hos kommisjonær.

Vi gratulerer!

Flere Joker-premier

Det var ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en gjev premie i kveld. Over 40 000 store og små premier ble delt ut denne lørdagen til heldige vinnere. Blant disse var det fire spillere som hadde 5 rette og sikret seg hele 134 850 kroner hver.

Nye Joker-sjanser onsdag

Kommende onsdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker. Siden kveldens vinner ikke nådde helt opp, vil vi få en overføring på 1 629 000 kroner. Potten vil da ligge på ca. 2,6 millioner kroner. 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler