vinnerhistoriejokerfremside

Joker-kandidaten sikret seg 1,9 millioner kroner

En heldig mann fra Bjerkreim kommune er nesten to millioner kroner rikere etter at samtlige logiske valg gikk inn via datamaskinen Embla. Selv ble han klar over millionær-statusen vel etter at trekningen var gjennomført.

TIL TOPPS: Det ble fullt pott for Joker-kandidaten 4. mars – helt uten jokerlue.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:4. mars 2023Endret:5. mars 2023

Datoen er 4. mars. På denne dagen har Charlie Chaplin blitt slått til ridder av dronning Elisabeth II av Storbritannia, og i Moskva ble Pjotr Iljitsj Tsjajkovskijs ballett Svanesjøen fremført for første gang.

For en heldig mann fra Rogaland vil imidlertid datoen først og fremst bli stående som dagen han ble Joker-millionær med nesten to millioner kroner i premie, helt uten at han selv var klar over at det skjedde. Han tok nemlig ikke telefonen da Norsk Tipping ringte før trekning.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Alle tall beint i mål

Tallrekka som Joker-kandidaten skulle spille på, var følgende (leses fra høyre mot venstre):

9 - 8 - 0 - 0 - 9

En meget logikk-vennlig rekke, vil nok de fleste si, og den gikk også veien: selv om jokeren aldri dukket ikke opp, gikk likevel så godt som det kunne for rogalendingen med treff på samtlige tall. Han gikk dermed helt til topps på premiestigen og endte på en Joker-utbetaling på 1 958 000 kroner.

Tidlig fra kontoret

Nyheten om millionpremien kom brått på for vinneren fra Bjerkreim da Telefonen fra Hamar endelig fikk fatt i han etter trekning. Han hadde vært på jobb og var derfor helt uforberedt.

– Det var litt av en overraskelse. Jeg vet knapt hva jeg skal si, jeg er helt satt ut her, utbryter han før han legger til:

– Men det går helt fint det, altså!

Her var det ingen konkrete premieplaner å spore – til det kom nok premien litt for brått på – men Joker-millionæren forsikret om at pengene nok skulle få ben å gå på.

– Blir det feiring på lørdagskvelden?

– Nei, kommer det kontant til svare: – Men det blir kanskje litt tidligere fra kontoret enn planlagt.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Alltid flere vinnere i Joker

Selv om det bare er Joker-kandidaten som har sjansen på millionpremie, er det likevel flere som får noe å juble over hver onsdag og lørdag. Denne gangen var det for eksempel 13 spillere som hadde fem rette og sikret seg 37 650 kroner lørdag kveld, mens over to hundre spillere sikret seg en liten slant før ny arbeidsuke med fire rette og 2 215 kroner i premie.

Norsk Tipping gratulerer!

Joker
4. mars 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Nye Joker-sjanser onsdag

Onsdag 8. mars er det igjen duket for Joker, da i forbindelse med Vikinglotto – og den internasjonale kvinnedagen for øvrig, som erklært av FN i 1983. Potten vil ligge på ca. 2 millioner kroner.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill
Relaterte artikler