jokervinnerhistorie

Ferdig på jobb – vant over 900 000 kroner i samme øyeblikk

Det er ikke alle forunt å klokke ut på jobben for så å få budskap om at man har vunnet nesten 1 million kroner rett etterpå, men nettopp dette ble tilfellet for Joker-kandidaten fra Ringsaker.

TIMING: Rundt klokken ni sluttet Joker-kandidaten på jobb–klokken kvart over ni var Joker-trekningen fullført, og hun over 900 000 kroner rikere.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:4. mai 2022Endret:3. januar 2023

Blant over 20 000 Joker-vinnere ble det en kvinne fra Ringsaker som trakk det lengste strået 4. mai. En inngangspremie på 198 000 kroner var allerede sikret, og nå hadde hun altså sjansen til å øke denne til opptil 992 000 kroner.

– Oi, var den umiddelbare reaksjonen.

Har du noen planer om hva du skal gjøre dersom du kommer helt til topps?

– Nei, nei nei, det har jeg ikke. Eller, vi har jo lurt på om vi skulle ordnet med nytt kjøkken, sier hun.

Den noe betuttede kandidaten var på jobb da Norsk Tipping ringte med beskjed om at hun var trukket ut, og hadde følgelig ikke tid til selv å være med på trekning, og overlot dermed de logiske opp/ned-valgene til maskinen Ask.

Lillelørdag med full pott

Ringsaksokningen hadde følgende tallrekke onsdag kveld:

7 - 4 - 2 - 6 - 5

Samtlige tall gikk inn for den heldige vinneren. Det betyr at hun endte på toppen av premiestigen med en utbetaling på nøyaktig 992 000 kroner.

På vei hjem

Kveldens heldige var i bilen på vei hjem da Norsk Tipping ringte tilbake etter trekning, og hadde altså ikke fått med seg trekningen. Etter å ha forsikret oss om at hun hadde kjørt til siden og stoppet, kunne vi fortelle at hun faktisk hadde tatt toppremien.

– Åh, nå er det høy puls her, sier hun. Det var egentlig litt tilfeldig at hun hadde spilt Joker akkurat denne kvelden.

– Jeg har en venninne som tenker på å kjøpe leilighet, så da ble det en kupong litt sånn på spøk. Nei, dette var moro, sier hun fornøyd.

– Nå spørs det hvordan jeg skal få fortalt dette til han hjemme, humrer hun. Ellers holder hun premien hemmelig, tror hun.

– Etter at vi har pusset opp kjøkkenet så blir det nok ikke så mye igjen uansett, tenker jeg. Men absolutt: Dette var kjærkomment, smiler hun.

Vi gratulerer!

Vinnerkupongen ble kjøpt på mobil.

 Her finner du trekningsresultatene for JokerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye Joker-sjanser lørdag

Allerede lørdag 7. mai er det nye sjanser for å vinne stort i Joker, da i forbindelse med Lotto-trekning. Joker-potten vil her være på ca. 2,1 millioner kroner.

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler