jokervinnerhistorie

Joker onsdag: Halv million til Gjøvik

4. juli ble en onsdagskveld utenom det vanlige for Joker-kandidaten fra Gjøvik, som allerede før trekningen var strålende fornøyd med å ha sikret seg mer enn de vanlige onsdags-summene.

BRUKBAR BONUS: Over 100 000 kroner i inngangspremie var allerede mer enn nok for første Joker-kandidat i august. Hun endte med 502 000 kroner.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:4. august 2021Endret:3. januar 2023

- Nei, nå må jeg sette meg ned, sa kvinnen fra Gjøvik da hun ble ringt opp før Joker-trekning med beskjed om at hun var blitt kvelden kandidat. Hun satt ute på terrassen da hun mottok nyheten om at hun allerede var sikret en inngangssum på 228 000 kroner, og kunne knapt tro sine egne ører.

- Nei, dette var litt av en overraskelse. Så moro! Jeg syns det er voldsomt til flaks bare å komme over 100 000 kroner, jeg! Jeg har jo aldri vunnet mer enn 45 og 50 kroner, sier hun fornøyd.

- Alt herfra blir egentlig bare en bonus.

Litt over halvveis

Joker-kandidatens tallrekke var som følger:

0 - 7 - 9 - 2 - 4

De logiske valgene overlot kandidaten til datamaskinen Ask. Med en endelig premiesum på 502 000 kroner (det vil si treff på alle tall bortsett fra den litt villstyrige 4-eren), kan man vel si at teknologien viste seg tilliten verdig.

- Blir verst å få sove

En vrien 4-er til tross, var vinneren fra Gjøvik fortsatt erkeglad da Norsk Tipping ringte for å sjekke status etter trekning.

- Jeg er ikke vant med å få noe gratis, så dette er virkelig stas, sier hun, og legger til at selv om hun ikke har noen håndfaste planer for premien, så gir den en ekstra trygghet for henne og ektemannen.

Les også: - For mange er det en lettelse at vi ringer

- Det er en fin sikkerhet i det å vite at man har litt stående. Vi er ganske jordnære, så det blir nok en beskjeden feiring - men det var jammen gøy å oppleve! Det verste blir vel å få sovet i natt, ler hun.

Kupongen ble kjøpt på Narvesen CC-Martn.

Norsk Tipping gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ny trekning lørdag

Joker har trekninger to ganger hver uke. Det betyr at det allerede lørdag 7. august  er duket for ny Joker (i forbindelse med helgens Lotto-trekning), hvor topptrinnet på premiestigen vil ligge på ca. 2,5 millioner kroner etter en solid overføring på 640 000 kroner fra onsdags-potten. For å være med på moroa må man sørge for at kupongen er levert før lørdag kl. 18.00.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler