jokervinnerhistorie

Full pott til Joker-kandidat fra Kragerø: Vant 2 mill.

Jokeren hoppet aldri fram for Joker-kandidaten fra Kragerø, men det ble ful pott likevel. Nå kan hun gå mørketida i møte med 2 millioner ekstra på konto.

BRA HELG: Ingenting å si på helgas utbetaling for Joker-kandidaten fra Kragerø. Hun gikk rett til topps.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:5. november 2022Endret:4. januar 2023

Det var en noe skeptisk Joker-kandidat som svarte da Telefonen fra Hamar ringte lørdag kveld; det er tross alt ikke hver dag det ringer noen og presenterer seg fra Norsk Tipping. Det ble imidlertid raskt klart hva som hadde skjedd: Hun var blitt trukket ut som kveldens Joker-kandidat, og var med det allerede sikret 417 000 kroner i inngangspremie.

– Så flott! Jeg pleier å følge litt med på Joker faktisk, så jeg vet hva det dreier seg om, sier den heldige, som var raskt ute med å si fra om at hun ikke ville være med på tv-sendingen. Det ble litt vel spennende, mente hun.

– Men jeg skal følge med når dere trekker tallene. Nei, nå må jeg nesten ringe søsteren min her, utbrøt hun spent.

Til topps

Det ble dermed maskinen Ask som tok jobben med å håndtere de logiske valgene for Kragerø-kvinnen.

Joker-kandidatens tallrekke var følgende (leses fra høyre):

9 - 0 - 1 - 1 - 5

Jokeren dukket aldri opp, men det ble heller ikke nødvendig: Alle de skjulte tallene gikk nemlig veien. 2 083 000 kroner er nå på vei inn på kontoen til den heldige fra Kragerø, som med rette kan kalle seg Joker-millionær.

– Fornuftige damer

Stemningen var god i stua da Telefonen fra Hamar ringte opp igjen til Kragerø etter endt trekning.

– Det føles uvirkelig, medgir den glade vinneren, som hadde sett trekningen sammen med søsteren.

– Jeg trenger nok litt tid før jeg får tatt dette innover meg. Ellers tar vi det helt med ro. Vi er to fornuftige damer som ikke tar så lett av, forklarer hun.

Surrealismen til tross hadde hun allerede rukket å lagt noen planer for premien:

– Det blir ny telefon og nytt nettbrett, i alle fall. Og kanskje også ny bil, avslutter hun fornøyd.

Vinnerkupongen ble kjøpt på mobil.

Vi gratulerer!

PSST! Fast Joker? Nå kan du opprette abonnementNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye Joker-sjanser onsdag

Allerede onsdag 9. november er det nye muligheter for å bli Joker-millionær, da i forbindelse med Vikinglotto. Da blir det ca. 1 million kroner i Joker-potten.

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler