jokervinnerhistorie

Ny Joker-millionær: - Nå kjøper vi hest og Askepott-vogn

Ingen har noensinne fått bedre Joker-tall å spille på enn Hilde Hansine Haastøl fra Løten. - Og jeg som pleier å ha uflaks, sier hun.

HØY PULS: Hilde Hansine Haastøl og mannen Bjørn Haastøl fra Løten sier de aldri har hatt så høy puls som da de fikk Telefonen fra Hamar.Privat
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:5. mai 2018Endret:2. januar 2023

Tenk deg at du er så heldig at du blir trukket ut som Joker-kandidaten. Du er garantert en inngangssum på 563.000 kroner og kan potensielt vinne hele 2,8 millioner kroner.

Så får du høre at Joker-tallene du skal spille på er 9-9-9-9-9.

Artikkelen fortsetter under bildet.

FOR EN REKKE! Programleder May Lisbeth Midtgård Myrvang ble overrasket da hun så de gode tallene Hilde Hansine fikk å spille på. Det er rett og slett umulig å få bedre tall.

Med en tallrekke som dette, er det rett og slett ikke mulig å gjøre noe annet enn å gå til topps spillet og stikke av med toppgevinsten på 2,8 millioner kroner.

Nettopp det skjedde Hilde Hansine Haastøl (53) fra Løten i Hedmark lørdag 5. mai.

Spill Joker, du også!

- Tusen millioner sommerfugler i magen

Hilde Hansine var med på telefon under TV-trekningen på NRK, og det ble en enkel jobb å avgjøre om hun skulle gå opp eller ned på hvert enkelt tall.

- Er det noe jeg ikke har til vanlig, så er det flaks. Dette er rett og slett helt utrolig, sier hun til Norsk Tipping etter TV-sendingene.

- Jeg skjønner det ikke ennå. Jeg har ikke ord, og jeg har tusen millioner sommerfugler i magen. At vi kan ha vært heldige, fortsetter hun.

- Nå blir det Askepott-vogn

Det er ikke bare tallrekken Hilde Hansine spilte på som er litt uvanlig. Hun og mannen Bjørn har nemlig bestemt at en liten del av pengene også skal gå til noe utenom det vanlige.

- Mannen min har alltid drømt en victoriavogn. Det er en slags Askepott-vogn til å ha bak hesten. Det er det fineste han kan tenke seg – og det skal han få nå, sier den ferske Joker-millionæren.

Selv drømmer Hilde Hansine om ny hest, ridebane og spisestue.

Norsk Tipping gratulerer de heldige vinnerne og håper historien får en eventyrlig slutt med Hilde Hansine og Bjørn i en Askepott-vogn i solnedgang. Sukk! 

Vinnerkupongen ble kjøpt hos Kiwi Løten.

Drømmer du om å vinne?

Det er mulig at du også begynner å drømme om å vinne når du leser denne historien. Onsdag kan du vinne ca. 1,2 millioner kroner dersom du blir trukket ut som Joker-kandidaten.

Lykke til!

Her kan du spille Joker!

(Sannsynligheten for å bli trukket ut som 1. premievinner er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.)

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: 3 180 139

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2022: 104

  • Antall millionærer i 2022: 69

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 4 009 000 kr.

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler