jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten sikret millionpremie: – Himmel og hav

En mann fra Skien ble lørdag trukket ut som kveldens Joker-kandidat. Noen timer senere vant han drøyt 1,5 millioner kroner i premie.

JOKER-MILLIONÆR: En mann fra Skien kunne lørdag juble over å ha fått tittelen Joker-millionær, etter å ha vunnet drøyt 1,5 millioner kroner.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:6. april 2024

Blant lørdagens over 40 000 Joker-vinnere var det en mann i 40-årene fra Skien i Telemark som trakk det lengste strået. Han ble nemlig trukket ut som kveldens Joker-kandidat.

Skiensmannen var dermed sikret en inngangspremie på 426 000 kroner. Øverst på premiestigen lå 2 129 000 kroner.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

– Himmel og hav, sier mannen overrasket da Norsk Tipping ringer for å gratulere han som kveldens Joker-kandidat.

Mannen forteller at han er godt kjent med hvordan Joker fungerer, men at han likevel ønsket å overlate opp/ned-valgene til maskinen Embla.

– Jeg tror det er best at maskinene tar valgene, sier mannen, men legger til at han skal få med seg trekningen på tv.

Millionpremie tross bom

Det ble dermed Embla sin oppgave å ta de logiske opp/ned-valgene for Joker-kandidaten lørdag kveld.

Joker-kandidatens tallrekke så slik ut (leses fra høyre til venstre):

9 - 5 - 2 - 1 - 5

Det startet med en lei bom på det første tallet, før det ble fulltreffer på de fire neste og millionpremie. Den ferske Joker-millionæren kan dermed glede seg over at nøyaktig 1 533 000 kroner er på vei til mannens konto.

Tidlig feriepenger

– Dette var jo helt nydelig, stråler skiensmannen glad da Norsk Tipping ringer tilbake etter tv-trekningen.

– Det ble tidlig feriepenger på meg nå.

Mannen forteller at han fulgte med på trekningen, men at han ønsker å holde millionærstatusen hemmelig og derfor ikke har sagt det til noen.

– Så det ble ikke masse jubel, men jeg ble veldig glad, forteller han.

Hva pengene skal gå til, annet enn at det er tidlig feriepenger, har den ferske Joker-millionæren allerede gjort seg noen tanker om:

– Jeg skal være ganske fornuftig å bruke litt på gjeld. Mulig jeg kjøper meg en ny bil etter hvert også, sier han avslutningsvis.

Kupongen kjøpte han på mobil.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Åtte andrepremievinnere

Det er ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en gjev premie lørdag kveld. Over 40 000 store og små premier ble delt ut denne aprilkvelden til heldige vinnere. Blant disse var det åtte personer som hadde 5 rette og sikret seg 66 535 kroner hver i andrepremie.

Joker
6. april 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Nye Joker-sjanser onsdag

Allerede kommende onsdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker, da i forbindelse med Vikinglotto. Siden kveldens Joker-kandidat ikke gikk helt til topps, overføres drøyt 590 000 kroner til onsdagens trekning. Potten vil da ligge på ca. 1,5 millioner kroner

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler