jokervinnerhistorie

Jokeren gikk rett til topps: vant 2,6 mill.

Kristiansanderen kunne knapt tro det han hørte da han fikk vite at han var kveldens Joker-kandidat, men det skulle ikke bli kveldens siste overraskelse.

IDYLL: Joker-kandidaten som gikk til topps 7. august kommer fra vakre Kristiansand i Agder (her med droneblikk fra Oderøya).
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:7. august 2021Endret:3. januar 2023

Kveldens vinner har spil Joker i mange år, men beskjeden om at man faktisk har blitt trukket ut som kveldens kandidat kan komme brått på likevel.

- Jøssenavn, er det sant? Det kan ikke stemme, utbrøt han da Norsk Tipping ringte med beskjed om at det kanskje kunne være spennende å følge med på kveldens trekning på NRK - og at mannen allerede var sikret den nette inngangssum av 527 000 kroner.

På toppen av premiestigen lå 2,6 millioner kroner og ventet, og tallrekka var lovende. Skulle det gå veien?

Til topps på siste tall

Tallene Joker-kandidaten skulle spille på, var følgende:

6 - 0 - 1 - 7 - 7

Spenningen ble for litt for meget for vår mann i Kristiansand, som helst ville overlate de logiske valgene til datamaskinen Embla. Som sagt, så gjort, og velgjort ble det: ved trekningens slutt hadde kristiansanderen mer enn triplet inngangssummen og dermed blitt millioner.

2 635 000 kroner er nå på vei inn på konto.

Les også: - For mange er det en lettelse at vi ringer

Høy stemning

- Det blir fint å se det tallet på konto, ler vinneren når Norsk Tipping ringer etter sending for å gratulere. Han hadde sett trekningen sammen med kona, og kunne melde topp stemning hjemme i sofaen.

- Det er fort mer lønn for strevet enn man noen gang hadde regnet med, sier kandidaten, som har spilt Joker i mange år.

- Man håper selvfølgelig at man skal være heldig en vakker kveld, men det er langt fra noe man regner med. Dette blir en kjempehelg, avslutter han fornøyd.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ny trekning onsdag

Joker har trekninger to ganger hver uke. Det betyr at det allerede onsdag 11. august  er duket for ny Joker (i forbindelse med Vikinglotto), hvor topptrinnet på premiestigen vil ligge på ca.1,1 million kroner. For å være med på moroa må man sørge for at kupongen er levert før onsdag kl. 18.00.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler