jokervinnerhistorie

Vestlandsvinner sikret over 1 mil. i Joker

Det er langt fra alle forunt å se én million kroner ekstra tikke inn på konto like før jul, men en heldig kvinne fra Ullensvang i Vestland fikk kjenne på nettopp den følelsen 7. desember.

HELDIG: En kvinne fra Ullensvang ble onsdagens Joker-kandidat og etter hvert Joker-millionær.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:7. desember 2022Endret:10. januar 2023

Joker-kandidaten fra Ullensvang var ikke å få tak i før trekning, og det ble dermed datamaskinen Embla som tok seg av de logiske valgene.

Dette var tallrekken som skulle spille på 7. desember (leses fra høyre mot venstre):

3 - 4 - 8 - 9 - 9

Her ble det én bom, noe som gjorde at kandidaten ikke klatret helt til topps. Likevel kan hun nå kalle seg Joker-millionær: 1 314 000 kroner er nå på vei inn på kontoen til kvinnen fra Ullensvang.

– Er i sjokk

Da Telefonen fra Hamar endelig fikk tak i den ferske Joker-millionæren etter trekning, ble sjokket stort – til tross for at hun og samboeren faktisk hadde sittet og sett på trekningen på tv.

– Jeg har ikke sjekket kupongen ennå. Vi sa til hverandre at «se, det er en kvinne herfra som har vunnet, tenk så heldig» … og så er det meg? Nei, nå er jeg helt i sjokk, stråler vinneren mens tårene triller.

I bakgrunnen gikk en forvirret samboer frem og tilbake og ristet betuttet på hodet.

Overraskelsen til tross var premieplanene klare:

– Nå skal vi kjøpe bil. Litt skal nok deles med familie, men vi skal til Oslo i julen og drar nok tilbake derfra med ny bil. Jeg er helt i sjokk, gjentar hun glad.

Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil.

Vi gratulerer!

LES MER: Derfor er det viktig at du setter dine egne spillegrenserNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere Joker-heldige

Det er ikke bare Joker-kandidaten som kan juble på onsdag- og lørdagskveldene. Over 20 000 premier ble delt ut 7. desember. Andre- og til dels tredjepremiene kan ofte monne litt: Denne gangen var det for eksempel én spiller som hadde fem rette og sikret seg en førjuls-«bonus» på hele 244 555 kroner.

Nye Joker-muligheter på onsdag

Du trenger ikke vente helt til neste lørdag for nye vinnersjanser i Joker. Allerede lørdag 10. desember er det klart for trekning igjen – hånd i hånd med Lotto. Etter en overføring på 1,6 millioner kroner vil helgas Joker-pott bli på ca. 3,6 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler