jokervinnerhistorie

Ingar vant over 2 mill. med karateklubben som heiagjeng

Ingar Danielsen (52) fra Hol i Viken var på tur med karategjengen da han fikk beskjed om at han var trukket ut som Joker-kandidaten lørdag 7. mai.

MILLIONÆR PÅ TUR: 52-årige Ingar Danielsen (nr.3 fra høyre) stakk av med over 2 millioner i Joker, på tur med karateklubben.
Forfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalPublisert:7. mai 2022Endret:3. januar 2023

På tur med karateklubben fikk 52-årige Ingar Danielsen telefonen fra Hamar. På vei ned til en sjøbod på Sotra for en helaften mottok han beskjeden om at han var trukket ut som Joker-kandidaten.

- Dette er helt uvirkelig. Jeg må klype meg i armen, utbryter han når vi sier at han allerede er sikret over 400 000 kroner, med muligheten til å vinne over 2 millioner kroner med litt hell. 

Jokeren på første

Holingen var selv med på sendingen for å ta opp/ned-valgene, men rakk nesten ikke å kjenne på nervene før jubelen sto i taket. Allerede på det første tallet dukket jokeren opp, og hele karategjengen på rundt tjue stykk jublet for full hals i bakgrunnen.

- Pulsklokka mi er på godt over 100 nå. Vi er helt satt ut hele gjengen her, 2 millioner kroner er veldig mye penger. Det var allerede god stemning før dere ringte, og den ble ikke noe dårligere nå, humrer han.

- Dette blir nok det store samtaleemnet i kveld, alle drømmer jo om dette.

Sjekket nummeret

I følge Ingar har han en del kompiser som er glad i å lure hverandre.

- Jeg har en kompisgjeng som liker å spøke med hverandre, så det tok litt tid før jeg turte å tro på dette. Jeg snakket med noen venner her som sa at de ikke ville dratt det så langt, og i tillegg sjekket jeg nummeret dere ringte fra. Da begynte det gå opp for meg.

På spørsmål om hva pengene skal gå til, var det en ting som var sikkert.

- Det eneste som er jeg vet sikkert er at barna mine skal få en del av kaka, utover det klarer jeg ikke svare på akkurat nå. Jeg tror fortsatt at jeg drømmer. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye Joker-sjanser onsdag

Allerede onsdag 11. mai er det nye sjanser for å vinne stort i Joker, da i forbindelse med Lotto-trekning. Joker-potten vil her være på ca. 1 million kroner.

            

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: 3 321 424

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2021: 104

  • Antall millionærer i 2021: 71

  • Høyeste premieutbetaling i 2021: 4 766 000

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler