jokervinnerhistoriefremside

Vestlending vant over 400 000 kroner i Joker: – Jeg er fortsatt i sjokk

En kvinne fra Fyllingsdalen i Bergen ble onsdagens heldigste Joker-spiller. Hun ble nemlig trukket ut som kveldens Joker-kandidat og innkasserte en premie på 413 000 kroner.

VESTLANDSGLIS: Kvinnen fra Bergen hadde god grunn til å smile etter å ha vunnet over 400 000 kroner i Joker onsdag kveld.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:7. juni 2023Endret:8. juni 2023

Blant onsdagens nesten 20 000 Joker-vinnere var det en kvinne fra Fyllingsdalen i Bergen kommune i Vestland som trakk det lengste strået. Hun ble nemlig trukket ut som kveldens Joker-kandidat og hadde med det allerede sikret seg en inngangspremie på 188 000 kroner. 

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Skal sitte klistret til skjermen

– Hjelpes meg. Jeg er helt målløs, sier bergenseren fortumlet når Norsk Tipping ringer for å gratulere henne som kveldens Joker-kandidat.

– Dette er utrolig gøy, stråler kvinnen glad.

Kvinnen forteller at hun er fast Joker-spiller og har spilt spillet i mange år. Likevel ønsket hun å overlate de logiske valgene til Ask. Trekningen på tv skulle hun absolutt få med seg.

– Jeg skal sitte klistret til tv-skjermen og følge med!

Fire hakk opp på premiestigen

Det ble dermed Ask sin jobb å ta de logiske valgene for bergenseren onsdag kveld. Tallrekken det skulle spilles på, som leses fra høyre til venstre, så slik ut:

4 - 4 - 2 - 6 - 7

Bom på tredje tall sendte bergens-kvinnen et hakk ned på premiestigen. Fulltreffer på de resterende tallene sørget for at kvinnen havnet midt på premiestigen. Bergenseren kunne dermed glede seg over at inngangspremien ble mer enn doblet og at nøyaktig 413 000 kroner er på vei til hennes konto.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Fortsatt i sjokk

– Dette var veldig flott, stråler kvinnen når Telefonen fra Hamar ringer opp igjen etter endt trekning.

– Jeg er fortsatt litt i sjokk, men dette var veldig kjekt.

Kvinnen så tv-trekningen sammen med mannen sin, som lenge var uvitende om at kona var kveldens Joker-kandidat.

– Jeg fortalte det til mannen min etter at vi hadde sett trekningen, så han ble både sjokkert og glad, humrer hun.

Hva premien skal gå til har hun ingen konkrete planer for enda.

– Det er ikke noe jeg kommer på nå i farta, men vi skal nok finne på noe, avslutter bergenseren fornøyd.

Kupongen ble kjøpt hos Tippeboden Oasen.

Flere Joker-premier

Det er ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en gjev premie onsdag kveld. Nesten 20 000 store og små premier ble delt ut denne onsdagen til heldige vinnere. Blant disse var det fem spillere som hadde 5 rette og sikret seg 46 875 kroner hver.

Joker
7. juni 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Nye Joker-sjanser lørdag

Allerede kommende lørdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker. Siden kveldens vinner ikke nådde helt opp, vil vi få en overføring på 525 000 kroner til lørdagens Joker-trekning. Potten vil da ligge på ca. 2,4 millioner kroner

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler