jokervinnerhistorie

Til topps i Joker: – Nå svir jeg løken her

Det gikk hard utover både gyros-fyllet og pulsklokka da en heldig mann i 40-årene fra Eidsvoll fikk beskjeden om at han var blitt kveldens Joker-kandidat. Jokerlua spratt fram på nest siste tall.

MARATON: «Hvilepulsen er normalt under 60...» skrev Joker-kandidaten like før trekning. Fem minutter senere var han blitt millionær.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:8. oktober 2022Endret:3. januar 2023

Over 139 000 Joker-spillere sikret seg store og små premier lørdag, men aller heldigst var en mann fra Eidsvoll i Viken. Han stod på kjøkkenet og forberedte familiemiddagen da Telefonen fra Hamar ringte.

– Pulsen stiger, kunne han opplyse før Norsk Tippings utsendte hadde fått sagt noe særlig.

– Nå svir jeg løken her. Vi lager sånn derre – er det gyros det heter?

Eidsvollingen var allerede ganske så begeistret over inngangspremien alene: 440 000 kroner var han nå sikret uavhengig av hvordan det måtte gå på trekning, med mulighet til å vinne opptil 2,1 millioner kroner hvis han hadde hellet med seg.

– Det er ryddig, det! Vi skal passe på å få med oss trekningen, sier den heldige, som var nervøs for å være med på tv og helst så at maskinen Embla tok seg av de logiske valgene.

Helt til topps

Mannens Joker-rekke så slik ut (leses fra høyre mot venstre):

1 - 3 - 9 - 8 - 1

På nest siste tall spratt Joker-lua fra og sikret et solid premiehopp rett opp på full pott. 2 199 000 kroner sendes nå med adresse Eidsvoll.

– For en dag, utbryter Joker-kandidaten når Norsk Tipping ringer tilbake etter endt trekning.

– Det er helt sprøtt. Er det mulig? Spør den glade vinneren, som forteller at han har spilt Joker lenge.

– Men man forventer jo aldri å faktisk vinne. Den følelsen jeg hadde i kroppen mens vi ventet på trekningen … Jeg har løpt maraton flere ganger, men dette var faktisk for toppidrett å regne. Maten var god, men jeg var ikke sulten for å si det sånn. Og jeg som vanligvis er rolig som skjæra på tunet, humrer han.

Nå skal flisene på badet «jazzes opp», som han sier – og kjøkkenet også, bestemmer han seg for.

– Så skal vi betale ned litt billån og ta en ordentlig ferietur med barna. Jeg er på vei ned til foreldrene mine med bikkja nå for å juble litt sammen med dem også. Jeg tror ikke jeg får sove i natt, avslutter han gledesstrålende.

Vinnerkupongen ble kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Flere Joker-heldige

Fire spillere kunne skilte med 5 rette og 137 450 kroner i premie. På 4 rette ble det veldig mange om potten, men 289 spillere kan likevel godte seg over 2 090 kroner hver, som tross alt er en helt grei avkastning på en Joker-kupong til 20 kroner.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye Joker-sjanser lørdag

Allerede onsdag 19. oktober er det nye muligheter for å bli Joker-millionær. Da er det ca. 2,1 millioner kroner i Joker-potten.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler