jokervinnerhistorie

Toppremie til Joker-kandidaten – roet nervene med fotballkamp

En mann fra Austevoll ble onsdag trukket ut som kveldens Joker-kandidat. Noen timer senere vant han 964 000 kroner i premie.

TOPPREMIE: Kveldens Joker-kandidat gikk hele veien til toppen av premiestigen og sikret seg over 900 000 kroner i premie.Foto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:8. mai 2024

Blant onsdagens over 20 000 Joker-vinnere var det en mann fra Austevoll i Vestland som trakk det lengste strået. Han ble nemlig trukket ut som kveldens Joker-kandidat.

Austevollingen var dermed sikret en inngangspremie på 193 000 kroner. Øverst på premiestigen lå 964 000 kroner.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

– Såpass, ja. Det er jo veldig bra, sier mannen overrasket da Norsk Tipping ringer for å gratulere han som kveldens Joker-kandidat.

Mannen forteller at han har spilt Joker et par ganger tidligere og vet hvordan spillet fungerer. Likevel ønsket han å overlate opp/ned-valgene til maskinen Embla.

Fulltreffer og toppremie

Dermed ble det opp til datamaskinen Embla å ta de logiske opp/ned-valgene for mannen onsdag kveld.

Joker-kandidatens tallrekke så slik ut (leses fra høyre til venstre):

2 - 6 - 9 - 7 - 2

Med treff på samtlige tall gikk det hele veien til toppen av premiestigen for Joker-kandidaten. Mannen kan dermed glede seg over at nøyaktig 964 000 kroner er på vei til hans konto.

Ville ikke se tv-trekningen

Da vi ringer tilbake etter trekningen er det en blid og fornøyd austevollingen som svarer.

– Jeg var så nervøs, så jeg så heller på fotballkamp enn Joker-trekningen, ler han.

At han gikk til topps på premiestigen hadde han likevel fått med seg.

– Da trekningen var ferdig på tv og resultatet var ute, sjekket jeg heller det. Så slapp jeg å være nervøs og pine meg gjennom det, humrer han.

– Det var jo veldig gøy at det gikk så bra. Det er penger som kommer godt med, sier mannen som fortsatt er litt i tenkeboksen når det kommer til hva premien skal gå til.

Kupongen ble kjøpt på mobil

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Seks andrepremievinnere

Det er ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en gjev premie onsdag kveld. Over 20 000 store og små premier ble delt ut denne kvelden til heldige vinnere. Blant disse var det seks personer som hadde 5 rette og sikret seg 40 160 kroner hver i andrepremie.

Joker
8. mai 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Nye Joker-sjanser onsdag

Allerede lørdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker, da i forbindelse med Lotto-trekningen. Potten vil da ligge på ca. 1,9 millioner kroner

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler