jokervinnerhistorie

Hans Petter (48) vant 3 millioner i Joker

Over tre millioner lå klare på toppen av stigen da Hans Petter Ringstad (48) fra Hareid ble Joker-kandidat og fikk sjansen til å begi seg ut på premieklatring. Jokeren spratt fram allerede på tredje tall.

ROLIG: Det var en stødig kar som tok telefonen da Norsk tipping ringte med joker-nytt onsdag kveld. Nå er Hans Petter millionær.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:9. mars 2022Endret:3. januar 2023

– Vent litt, nå må jeg kjøre til siden her og stoppe.

Slik reagerte Joker-kandidat Hans Petter Ringstad (48)  fra Hareid i Møre og Romsdal da det ringte fra ukjent nummer. Han hadde tatt telefonen i bilen med handsfree, men skjønte raskt at her krevdes det full oppmerksomhet.

På hjemveien

– Ka i ... , utbrøt sunnmøringen da Norsk Tippings utsendte deretter forklarte at han var blitt trukket ut som kveldens Joker-kandidat. 608 000 kroner i inngangspremie var med det allerede vunnet og låst, og dersom de logiske valgene gikk veien, ville omtrent 3 millioner kroner i toppremie være innen rekkevidde.

 – Tuller du med meg?

– Neida. Det ligger litt over 3 millioner kroner på toppen av premiestigen i kveld.

– Nå ble jeg helt paff, sa Ringstad, som deretter skulle sørge for å komme seg hjem før trekningen var i gang, for den ville han nemlig være med på selv.

– Vi får satse på Joker på første tall, fleipet han før han la på.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Kveldens tall

Rekka som Ringstad skulle spille på var denne:

2 - 1 - 2 - 7 - 4

Det gikk så bra som det kunne gå. Riktignok ikke på første tall, men allerede på tredje tall spratt faktisk jokerlua frem og gjorde sunnmøringen til millionær. Han var nå kommet i hus og hadde faren med seg på høyttaler idet han sikret seg den nette sum av 3 038 000 kroner.

Nytt tak

– Det var bra det ikke var en sånn Joker Nord-joker, humrer Ringstad etter vel gjennomført trekning. Han fotalte at han fortsatt holdt på å summe seg etter det som etter hvert hadde blitt en svært innholdsrik kveld.

– 3 millioner er helt fantastisk. Jeg har ikke ord. Jeg er egentlig ikke så glad i å stikke meg frem, men når jeg først fikk muligheten så var det veldig kjekt å ha vært med på. Det holder fortsatt på å gå opp for meg at det virkelig var fra Norsk Tipping som ringte. Det første jeg gjorde etter at dere ringte var å sjekke nummeret.

Nå hadde den glade vinneren gjort akkurat det han sa under trekning at han skulle gjøre, og gått seg en tur ute for å kjøle seg ned. Noen umiddelbare premieplaner hadde han ikke, utenom at han skulle se å endelig få byttet tak på huset.

– Det har jeg tenkt jeg skulle få gjort lenge. Vi tar det først, så får jeg tenke litt på hva vi gjør med resten, avslutter sunnmøringen fornøyd.

Nye sjanser hver onsdag og lørdag

Joker foregår hver onsdag og lørdag i forbindelse med henholdsvis Vikinglotto og Lotto. Neste trekning er 12. mars, hvor det vil ligge ca. 2,1 millioner kroner på toppen av premiestigen.

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler