vikinglottovinnerhistorie

422 000 Joker-kroner på vei mot Trondheim

Joker-kandidaten fra Trondheim fikk seg et aldri så lite onsdag-sjokk og en finfin utbetaling inn mot adventstiden: Over 400 000 kroner er nå på vei inn på konto.

FRA BARTEBYEN: Onsdagens Joker-kandidat kom fra vakre Trondheim by.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:9. november 2022Endret:4. januar 2023

Beskjeden om at hun var blitt trukket ut som kveldens Joker-kandidat kom særdeles brått på for en trønder i 50-årene onsdag. Hun er nemlig ikke spesielt kjent med spillet hun spiller.

– Men jeg vet jo ikke hvordan man spiller Joker! Hva skjer nå, egentlig? Utbryter hun fortørnet når hun får vite at hun akkurat har sikret seg 192 000 kroner i inngangspremie – med mulighet til å øke til opptil 959 000 kroner på øverste premietrinn.

– Oi, det blir jo sykt spennende, sier hun noe gråtkvalt etter hvert som scenarioet blir noe klarere for henne.

– Jeg er kjempefornøyd allerede og uansett, så for meg kan dette bare gå én vei egentlig, legger hun til, før hun bestemmer seg for å la datamaskinen ta seg av de logiske valgene. Her ble det rett og slett – og forståelig nok – litt for mye på en gang å selv skulle ta valgene på tv.

Til topps

Det ble dermed datamaskinen Ask som tok jobben med å traktere tallene for kvinnen fra Trondheim.

Joker-kandidatens tallrekke var følgende (leses fra høyre):

0 - 3 - 6 - 0 - 6

Full pott ble det ikke for Joker-kandidaten. Jokerlua dukket aldri opp, og trønderens tall var heller ikke helt medgjørlige. Det ble bom på ett av 5 tall, men utbetalingen blir likevel en solid økning fra inngangspremien: Nå er 422 000 kroner på vei inn på konto, i god tid før adventstiden.

Vinnerkupongen ble kjøpt på nett.

Klar til jul

– Ååå, så koselig! Nei, dette var hyggelig, smiler Joker-kandidaten når vi ringer tilbake etter endt trekning. Hun hadde ikke sett på selv og fikk dermed nyheten om at hun hadde økt inngangspremien rett i fanget.

– Nå er det mange andre som skal bli glade, sier hun lurt. Hun har flere hun nå vil hjelpe litt, kan hun fortelle.

– Dette var en fin julegave.

Norsk Tipping gratulerer!

PSST! Fast Joker? Nå kan du opprette abonnementNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Alltid flere vinnere

Det er ikke bare Joker-kandidaten som får grunn til å juble hver onsdag og lørdag. I Joker er det alltid flere som vinner: For eksempel var det denne gangen 4 spillere som klarte 5 rette og med det sikret seg 59 920 kroner. 126 spillere fikk 4 rette og 2 090 kroner i premie.

Nye Joker-sjanser lørdag

Allerede lørdag 12. november er det nye muligheter for å bli Joker-millionær, da i forbindelse med Lotto. Siden Joker-kandidaten fra Trondheim ikke gikk helt til topps denne gangen, får vi med en solid overføring på 537 000 kroner til neste ukes førstepremiepott. Den blir ca. 2,6 millioner kroner.

Lykke til! 

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler