jokervinnerhistorie

Joker-millionær fra Skedsmo: - Nå blir det bryllup!

En heldig mann fra Skedsmokorset så seg selv vinne nesten 2,5 millioner kroner i Joker. I sofaen ved siden av seg hadde han samboeren, som til tross for tallrike hint,  ikke fattet mistanke før mannen trakk frem champagnen.

FLAKS: En mann fra Skedsmo ble Jokermillionær på lørdag 9. desember. Nå blir det bryllup og bryllupsreise på ham og samboeren.Norsk TippingFabelaktiv
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:9. desember 2017Endret:2. januar 2023

Det var en heldig mann i 30-årene fra Skedsmo som gjorde rent bord i Joker 9. desember.

- Mannen fra Skedsmo var litt for nervøs til å stille opp på TV,  og søkte derfor hjelp hos datamaskinen Embla. Hun gjorde jobben godt, for mannen gikk helt til topps på premiestigen.

Når vi ringte tilbake etter at trekningen hadde gått på TV, og det var klart at mannen hadde vunnet nesten 2,5 millioner, hadde pipa på Skedsmo fått en litt annen lyd.

Gratulerer som Joker-millionær
- Takk! Det er forholdsvis god stemning her nå. Jeg sa ikke noe til samboeren min før trekningen, og hun tok ikke hintene underveis, selv om det ble nevnt flere ting om en mann fra Skedsmo. Først da jeg  fisket frem champagnen fra bak sofaen gikk det opp noen lys, sier han og ler.

Det virker som samboeren også er godt fornøyd?
- Ja, hun virker ganske fornøyd nå, dette holder nok i flere dager det, sier mannen og ler godt. Det knises fornøyd i bakgrunnen.

Hva skal dere finne på nå?
- Nå blir det bryllup og bryllupsreise, og vi skal feire i kveld. Vi er litt ruskete i formen, men den champagneflasken skal nok ned. Det blir masse moro fremover, og litt nedbetaling av gjeld, sier Skedsmo-mannen fornøyd.
(mannen ønsker å være anonym)

Allerede ved å bli trukket ut som Jokerkandidat var mannen sikret 495.000 kroner og han kunne gå helt til topps og det gjorde han. Hele 2.473.000 kroner vant Jokerkandidaten fra Skedsmo lørdag 9. desember.

Vi gratulerer!

Mannen hadde spilte Joker hos Mix Skedsmo Senter, på Skedsmokorset.

Her finner du trekningsresultatene for Joker 

Spill Joker her

(Vinnersjansen er ca. 1:350.000 (onsdag) og 1:550.000 (lørdag) per rekke.)

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler