jokervinnerhistorie

1 million til Joker-kandidaten: - Kattene skal få roastbiff

Det gikk strake veien for en mann i 60-årene fra Stavanger under Joker-trekningen onsdag 10. august. Mannen gikk til topps og vant over 1 million kroner i premie.

SIDDIS: Kveldens Joker-kandidat var fra Stavanger
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:10. august 2022Endret:3. januar 2023

En heldig Stavangermann kan juble etter å ha blitt Joker-millionær onsdag kveld. Mannen var hjemme og slappet av når Norsk Tipping ringte med beskjeden om at han var kveldens heldige Joker-kandidat, og hadde sikret seg 202 000 kroner i inngangspremie. 

- Det høres kjempeflott ut, dette er jo helt utrolig, sier mannen når vi forteller om inngangssummen. 

Mannen spiller Joker gjevnlig, men hadde ikke forventet å bli trukket ut som Joker-kandidat. 

- Dette blir kjempespennende. Jeg skal kose meg masse med trekningen senere i kveld, sier mannen før trekningen. 

Stødig til topps

Mannen ønsket ikke å delta på trekningen selv, men lot maskina Ask gjøre de logiske opp-ned valgene for ham. Siddisen hadde disse tallene og spille med:

8 - 9 - 8 - 0 - 0

Ask møtte ingen motstand og endte opp på toppen av premiestigen, hvor det lå nøyaktig 1 012 000 kroner. Mannen kan derfor juble over å ha blitt Joker-millionær. 

Overlykkelig

Vår vi ringer mannen etter trekningen er det en glad stemme som svarer. 

- Det gikk jo rett til topps jo! Det er helt fantastisk, sier den nybakte millionæren. 

- Jeg hadde hjertet i halsen når det det siste tallet kom, og jublet for meg selv når jeg så millionpremien. Det er første gang jeg vinner stort i spill, så nå er jeg overlykkelig, sier mannen

Mannen forteller videre at premien kommer til å glede flere enn ham selv. 

- Jeg har flere barnebarn som skal få litt, og jeg tenker at det blir roastbiff på kattene i morgen, ler mannen.

Vi gratulerer.

Flere Joker-premier

Det var ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en gjev premie i kveld. Over 20 000 store og små premier ble delt ut denne lørdagen til heldige vinnere. Blant disse var det to spillere som hadde 5 rette og sikret seg hele 126 515 kroner hver.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye Joker-sjanser på lørdag

Lørdag 13. august er det nye sjanser for å vinne stort i Joker. Førstepremiepotten vil da ligge på ca. 1 millioner kroner. 


Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler