jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten vant over 200 000 kroner

En mann fra Modum ble onsdag trukket ut som kveldens Joker-kandidat. Helt til topps gikk det ikke, men mannen sikret seg likevel en solid premie.

FERIETUR: Kveldens Joker-kandidat vurderer å bruke litt av premien på en ferietur.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:10. januar 2024

Blant onsdagens over 20 000 Joker-vinnere var det en mann fra Modum i Buskerud som trakk det lengste strået. Han ble nemlig trukket ut som kveldens Joker-kandidat.

Modingen var dermed sikret en inngangspremie på 230 000 kroner. Øverst på premiestigen lå 1 150 000 kroner.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vi fikk ikke tak i mannen på telefon før trekningen. Dermed ble det opp til datamaskinen Embla å ta de logiske opp/ned-valgene for mannen onsdag kveld.

To bom

Joker-kandidatens tallrekke så slik ut (leses fra høyre til venstre):

4 - 4 - 1 - 5 - 3

Bom på andre og siste tall gjorde at det ikke ble noen toppremie på Joker-kandidaten fra Modum. Et hakk opp på premiestigen sørget for at mannen kan se frem til å få 288 000 kroner på konto.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Fulgte med på tv-trekningen

Etter tv-trekningen fikk vi tak i Joker-kandidaten. Da hadde han sett trekningen og var klar over at han hadde vunnet.

– Jeg så på trekningen på tv. Siden dere ringte så tidlig tenkte jeg at det ikke kunne være noe annet enn Joker, humrer mannen lurt.

Til tross for at det ikke ble noen toppremie på modingen, er han fornøyd med premien.

– Det kommer godt med. Jeg har ingen store planer for hva det skal gå til enda, men det er mulig at det blir en ferietur etter hvert, forteller mannen.

Kupongen hadde han kjøpt på mobil.

Fire andrepremievinnere

Det er ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en gjev premie denne onsdagskvelden. Mer enn 20 000 små og store premier ble delt ut denne kvelden til heldige vinnere. Blant disse var det fire spillere som hadde 5 rette og sikret seg 71 865 kroner hver i andrepremie.

Joker
10. januar 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Nye Joker-sjanser

Allerede kommende lørdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker. Siden kveldens vinner ikke nådde helt opp, vil vi få en overføring på 862 000 kroner til lørdagens Joker-trekning. Potten vil da ligge på ca. 2,8 millioner kroner

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler