jokervinnerhistoriefremside

Joker-kandidaten gikk rett til topps på første tall: Vant 2,6 millioner kroner

Det var ikke snakk om å holde på spenningen et sekund lenger enn nødvendig da tallrekken til Joker-kandidaten fra Sola skulle til pers.

KJAPP: Jokeren brukte ikke lang tid på å hoppe fram denne gangen.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:11. mars 2023Endret:13. mars 2023

– Oi sann, var solabuens første lavmælte reaksjon da han fikk beskjeden om at han var blitt kveldens Joker-kandidat. Inngangspremien på 524 000 kroner var allerede sikret.

– Det er jo nesten så det ikke går an, funderer han før han bestemmer seg for å la datamaskinen Embla ta seg av de logiske valgene. Selv skulle han følge med hjemme fra stua sammen med samboeren.

– Dette var virkelig litt av en overraskelse. At jeg skulle vinne hadde jeg oppriktig talt aldri tenkt skulle skje, sier han forundret.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Bråsnar Joker

Rekka til Joker-kandidaten fra Sola så slik ut (leses fra høyre mot venstre):

6 - 8 - 6 - 4 - 8

Denne gangen ville det imidlertid ha holdt med kun det første tallet: her spratt nemlig jokerlua fram med en gang. Trekningen var slutt nærmest før den hadde startet, og solabuen var med ett sikret hele Joker-potten på 2 620 000 kroner.

Forsiktig feiring

– Jeg har aldri vært så interessert i Joker før, humrer den ferske Joker-millionæren når Telefonen fra Hamar ringer opp igjen etter endt trekning. Han var tydelig både satt ut og veldig glad.

– Hvordan føltes det da jokerlua hoppet ut på første tall?

– Nei, det ... øh, ja. Jeg ble litt overgitt, jeg. Er nok fortsatt litt i halvsjokk, ler han.

Når det gjelder premieplaner hadde han rukket å tenke litt, men:

– Jeg hadde jo en halv million som utgangspunkt først. Da tenkte jeg kanskje på å investere i nyere bil, men nå vet jeg ikke helt. Det må nok gå litt de nærmeste også, tenker jeg. Dette ble en spesiell lørdagskveld, smiler han.

– Hvordan går det med samboeren?

– Hun sitter og smiler fra øre til øre, hun. Vi begynte feiringen litt forsiktig allerede før trekning med biff og rødvin. En halv million var liksom grunn nok, syntes vi.

Vinnerkupongen ble kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Alltid flere vinnere i Joker: seks spillere fikk over 80 000 kroner

Det er kun Joker-kandidaten som har sjansen på millionpremie, men det kan likevel bli langt flere som jubler over Joker-premien. Denne gangen var det seks spillere som hadde fem rette og dermed sikret seg 81 695 kroner. Over to hundre vinnere sikret seg en liten helgeslant med fire rette og 2 425 kroner.

Joker
11. mars 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Neste Joker-pott

Neste Joker-trekning finner sted onsdag 15. mars, da i forbindelse med Vikinglotto. Her vil det ligge ca. 978 000 kroner i potten.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler