jokervinnerhistorie

197 000 kroner til Joker-kandidaten: - Jeg er kjempeglad

Onsdag kveld ba på overraskelser for en kvinne i 70-årene fra Ytre Enebakk. Kvinnen ble kveldens Joker-kandidat og endte opp med 197 000 kroner i premie. 

JOKER: Selv om ikke Joker-hatten dukket opp i kveldens trekning fikk vinneren en fin premie.Pernille Storholm Skaret
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:11. mai 2022Endret:3. januar 2023

Joker-kandidaten satt og sorterte bilder til fotoalbum da hun fikk Telefonen fra Hamar, onsdag kveld. Hun fikk en uventet beskjed om at det var hun som var den heldige onsdag kveld og var sikret 197 000 kroner. 

Gledestårer

Vi får ikke tak i kvinnen på første forsøk, men på andre oppringning svarer en spent kvinne. Vi forteller at det er hun som er trukket ut som Joker-kandidat og er sikret 197 000 kroner i inngangspremie. I toppen av premiestigen lå det 983 000 kroner.

– Oi, nei nå kom tårene gitt, sier en tydelig rørt dame. 

– Det er jo sånn som man bare går å håper på. Nå ble jeg skjelven, men jeg er veldig glad altså, sier kvinnen. 

Hun forteller videre at hun måtte fikse litt på huset, og at premien derfor er svært kjærkommen. 

 Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Opp og ned

Kvinnen som ønsker å være anonym, ønsket at maskina Ask skulle ta de logiske valgene for henne. Kvinnen hadde disse tallene å spille med onsdag kveld. 

6 - 1 - 2 - 3 - 2

Det begynte bra med to hopp opp i premiestigen, men de tre siste tallene ble en utfordring for Ask, og kvinnen falt tilbake til utgangspunktet på 197 000 kroner. 

Vinnerkupongen ble kjøpt på Rema 1000 Enebakk Vågsenteret.

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Etter trekningen

Da vi ringte Joker-kandidaten opp igjen etter trekningen hadde spenningen lagt seg, og det var det en fortsatt glad og fornøyd kvinne som svarte. 

- Det så jo lovende ut i starten, men sånn går det vel av og til. Jeg er kjempefornøyd med premien uansett. Jeg startet jo med 0 kroner før i dag, så 197 000 kroner er veldig bra, syns jeg. 

Kvinnen hadde naturligvis vært spent i mellomtiden og måtte ty til hagearbeid for å roe seg ned. 

- Jeg var så spent så jeg måtte ut i hagen en tur for å koble av litt. Det har vært en utrolig opplevelse å være med på. Nå får jeg pusset opp litt med premien og unne meg noe fint, avslutter kvinnen.

Vi gratulerer.

Stor overføring til lørdag

Siden kvinnen ikke gikk til topps under kveldens Joker-trekning blir det overført 786 000 kroner til lørdagens trekning. På toppen av premiestigen vil det derfor ligge ca. 2,7 millioner kroner på lørdag. 

Lykke til.

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler