jokervinnerhistorie

Joker: Tor vant over 800 000 kroner

Tor Halvard Bredesen fra Kløfta i Viken ble trukket ut som Joker-kandidat lørdag 11. september. Han gikk ikke helt til topps, men endte med en fin premie på 883 000 kroner. 

JOKER-VINNERE: Tor Halvard Bredesen og kona Evangeline Bredesen.Privat
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:11. september 2021Endret:3. januar 2023

Tor Bredesen (61) var hjemme og spiste middag med familien da mobilen plutselig ringte. Det var selveste Telefonen fra Hamar med beskjed om at det var han som var kveldens Joker-kandidat og allerede hadde sikret seg 535 000 kroner i inngangspremie. 

God stemning

- Jøss, er du sikker på at det er fra Hamar? kommer det lurt fra Bredesen.

Stemningen rundt bordet ble fort lystig da de skjønte hva som foregikk. Ikke bare var Bredesen sikret over en halv million kroner – det kunne bli 2,6 millioner hvis han gikk helt til topps. 

- Herregud, så moro! høres det i bakgrunnen. 

- Vi driver og ser på hytte, så dette passer jo midt i blinken, forteller Bredesen. 

Bredesen ønsket ikke å være med på trekningen selv, men ville la Embla spille for seg. De skulle følge med på sendingen fra TV-stua.  Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Opp og ned

Bredesen hadde disse tallene å spille med: 

7 - 3 - 5 - 7 - 6

Embla tok de logiske valgene, men bommet dessverre på to tall. Dermed endte Bredesen opp med en premie på 883 000 kroner

Etter sendingen

Da vi ringer opp igjen etter sendingen er stemningen i taket. 

- Her er det full fart, kjerringa er helt i taket nå, humrer Bredesen. 

Den heldige Joker-kandidaten forteller videre at han er fornøyd med premien. 

- Jeg kan ikke klage på det nei, det er ikke hver dag man vinner så mye. Nå nærmer vi oss i hvert fall hytte, sier Bredesen videre. 

Lyden i bakgrunnen avslører at stemningen ikke kommer til å avta med det første. 

- Nå blir det en ordentlig god feiring ja, bekrefter Bredesen.

Vi gratulerer! 

Les også: – For mange er det en lettelse at vi ringer

2,8 millioner på onsdag?

Allerede onsdag 15. september er det klart for en ny Joker-trekning. Siden kveldens kandidat ikke gikk helt til topps overføres det ca. 1,7 millioner kroner til onsdagens Joker-pott. Er man så heldig å gå helt til topps, eller finner Joker-hatten, vil premien være på ca. 2,8 millioner kroner.


Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler