jokervinnerhistorie

Så anropene rett før trekning: Vant over 800 000 kroner

Det ble tett på millionen, men Joker-kandidaten fra Harstad havnet ett trinn unna. Hun er nå 898 000 kroner rikere etter hun akkurat rakk å få med seg trekningen på fjernsyn lørdag 12. mars.

FLOTT: Lørdagens Joker-kandidat har adresse i vakre Harstad.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:12. mars 2022Endret:3. januar 2023

Det ble intet innledende intervju med Joker-kandidaten fra Harstad før trekning 12. mars: Hun svarte ikke på telefonen, og trekningen måtte dermed gjennomføres av datamaskinen Ask, som da fikk i oppgave å forhåpentligvis øke inngangssummen på 408 000 kroner. 

På boligjakt

Først når Norsk Tipping ringer opp igjen etter trekning blir det svar å få. Inngangspremien har nå steget betraktelig–fra 408 000 kroner til 898 000 kroner. – Vent litt, kommer det umiddelbart fra andre enden; – Du må si det på høyttaler her ... I bakgrunnen venter nemlig familien. De kom hjem sammen med kvinnen like før trekningen på NRK skulle begynne, og hadde sett på sammen med med henne etter at de skjønte at de ubesvarte anropene på telefonen hennes kom fra Norsk tipping. Når den endelige premiesummen leses opp, bryter jubelen endelig løs. – Jeg er helt i sjokk. Det er nesten så jeg ikke tror det, utbryter den glade vinneren.  – Det passer så utrolig godt også, for jeg er på husjakt, sier hun, og legger til at hun har vært litt stresset ved tanken på at hun også trenger nye møbler. – Vi var av sted og badet, forklarer hun om hvorfor hun ikke svarte på telefonen før trekning. – Da vi kom tilbake og så at det var fem minutter til trekning benket vi oss ned alle sammen for å se. Det blir så deilig å kunne gå inn i boligjakten med senkede skuldre, avslutter hun fornøyd.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Kveldens rekke

Norsk Tippings trekke-maskiner vil alltid ta valget som er mest logisk, det vil si valget som gir flest muligheter for å havne over eller likt med spillerens tall. 

Harstad-Jokeren hadde følgende tall å spille på 12. mars:

6 - 4 - 6 - 4 - 1

Rekken leses fra høyre mot venstre, og etter en bom på tall nummer to (her dukket det opp en 1-er), hjalp det ikke at det ellers ble blink: millionen var utenfor rekkevidde. Det ble imidlertid ingen grunn til å furte for vår kvinne i Harstad, som til slutt altså endte opp med en samlet premiesum på 898 000 kroner.

Nye sjanser onsdag

Ettersom Harstad-kvinnen ikke gikk helt til topps, får vi en overføring før neste Joker-trekning onsdag 16. mars. 1 143 000 kroner tas med inn i potten, som da anslås å ligge på ca. 2,3 millioner kroner.

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler