joker

Siddis valgte biljardbordet - gjorde rent bord

Onsdagens Joker-kandidat var en mann fra Stavanger som liker både sport og spill men han så seg nødt til å prioritere hardt. - Jeg må la datamaskinen spille Joker for meg. Jeg spiller biljard mot en kompis her nå, ser du, og det er viktig! 

JOKER: En heldig mann fra Stavanger vant ca. 3,5 millioner i Joker på onsdag, og skal kjøpe seg bolig.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:11. mai 2021Endret:3. januar 2023

Da vi onsdag kveld ringte Joker-kandidaten kom vi til en mann fra Stavanger som var travelt opptatt med å slå en kompis i biljard. Han prioriterte å dominere på biljardbordet fremfor å delta på Joker-trekningen, så vi kalte inn vår Joker-superreserve -  datamaskinen Embla - for å klare brasene. 

Stor overføring - lumsk premiestige

Det var en stor overføring fra lørdagens Joker-trekning på ca. 2,3 millioner og sammen med Joker-potten på 1,2 millioner ble det ca. 3,5 millioner kroner i potten. Noe som gjorde Joker-spillet denne onsdagen ekstra spennende. 

Mannen fra Stavanger hadde allerede sikret seg inngangssummen på 702 000 kroner til odel og eie, men øverst på premiestigen lå 3 510 000 kroner og glimret.

Premiestigen har som kjent noen skumle trinn som ikke alltid er til å stole på, men Embla kjørte opp-ned valgene uten bom, og klatret stødig oppover. Mannen spilte på følgende tall: 

3 - 8 - 0 - 4 - 6Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider. Endte godt med full pott

Det endte med full pott og 3 510 000 kroner inn på konto, så det var en glad vinner vi fikk på telefonen umiddelbart etter trekning

- Dette er fantastisk. Det er ikke slik man forventer i det hele tatt. Jeg er helt tom for ord, sa mannen som ble veldig glad og ønsker å kjøpe seg ny bolig for premien.

Spillet ble levert på Norsk Tipping sin app via mobil klokken 06.10 onsdag 12.05. 

- Ja, jeg står opp tidlig før jeg drar på jobb men husker selvfølgelig å levere Joker, kvitterte siddissen når vi spurte om den uvanlig morgenfriske Joker-leveringen. Mannnen ønsker å være anonym. 

Vi gratulerer!

 Nye muligheter på lørdag

lørdag 15. mai er det igjen Joker-trekning - da med ca. 2,1 millioner kroner i potten. 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler