jokervinnerhistoriefremside

Mann gikk til topps i Joker - Vant over 2 millioner kroner

En mann fra Mjøndalen var heldig og traff på Jokeren onsdag kveld. Med det ble han 2 095 000 kroner rikere.

MILLIONÆR: Når Jokerhatten dukker opp, vanker det millionpremie.Foto: Adobe Stock/Norsk Tippingk/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:12. juli 2023

Blant onsdagens over 20 000 Joker-vinnere var det en mann i 40-årene fra Mjøndalen i Viken som trakk det lengste strået. Han ble nemlig trukket ut som Joker-kandidat. Mannen var dermed sikret en inngangspremie på 419 000 kroner. Med en overføring fra lørdagens Joker-trekning lå det 2 095 000 kroner øverst på premiestigen.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Sikret seg toppremien

Da vi ringte den heldige Joker-kandidaten før trekningen onsdag kveld, var han opptatt med å klippe plenen. Han ble veldig glad når vi kunne fortelle at han var sikret inngangssummen på 419 000 kroner.

–Wow! Jeg holdt på å glemme å levere i dag, men heldigvis kom jeg på det tidligere, forteller mannen.

Han ønsket ikke å være med på trekningen selv, dermed tok Embla opp/ned-valgene for ham. Valgene skulle tas på følgende tall (leses fra høyre til venstre):

0 - 7 - 6 - 2 - 4

Runden gikk sin gang og etter tredje tall dukket jokeren opp. Mannen gikk rett til topps og kan innkassere en toppremie på nøyaktig 2 095 000 kroner.

Vinnerkupongen ble kjøpt via Norsk Tippings app.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Etter trekning

Da vi ringte opp Joker-kandidaten etter TV-sendingen var stemningen god. Mjøndølingen innrømte at han var spent frem mot trekningen, men var veldig glad over premien.

–Dette gikk jo kjempefint! Det ble god stemning i stua nå, sier mannen når vi når han på telefon.

Han avslører at de har lagt seg noen planer for premien.

– Vi ønsker oss en ny båt, så deler av premien kommer til å gå til det. Så får vi være fornuftige med resten. Vi har åpnet en flaske champagne, så det blir en liten feiring nå i kveld, sier mannen avslutningsvis.

Nye Joker-sjanser lørdag

Allerede kommende lørdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker. Potten vil da ligge på ca. 1,8 millioner kroner

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler