jokervinnerhistorie

Til topps i Joker på sommerferiens siste dag: Vant 2 mill.

På vei hjem fra sommerferie oppdaget en heldig mann fra Etne i Vestland at han hadde et ubesvart anrop fra Norsk Tipping. Det ble brått om å gjøre å få parkert bilen ved første anledning...

JOKER I FARTA: Mens Joker-trekningen gikk på NRK, satt Joker-kandidaten i bilen på vei hjem og krysset fingrene for toppremien på 2 millioner kroner.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:13. august 2022Endret:3. januar 2023

– Jeg kjører av ved første mulighet her, forsikrer etnesbuen når Norsk Tipping ringer før lørdagens trekning. Han var på vei hjem fra sommerferie og ble svært overrasket over å høre at han allerede var sikret 401 000 kroner i inngangspremie.

– Oi! Det er jo flott, ler han før han får lest opp tallrekken han skal spille på. Skulle valgene gå veien, ventet det litt over 2 millioner kroner i toppremie.

Har du noen planer for hva du vil gjøre hvis du går helt til topps på premiestigen?

– Det er nesten litt rart dette her, for jeg satt faktisk og tenkte før du ringte at "hvis jeg hadde vunnet en million i kveld, så skulle jeg kjøpt en ny bil", forteller han.

– Så hvis jeg skulle klare to millioner, så ville jeg nok først og fremst fordelt litt, og så slått til. 

Raka vegen

Det ble vanskelig for Joker-kandidaten å selv være med på trekning over telefonen i bilen, så her måtte Embla rykke ut for å ta de logiske valgene. Mannens tallrekke så slik ut:

9 - 7 - 1 - 2 - 7

Det kunne knapt gått bedre: Etter to tall spratt jokerlua fram og sendte etnesbuen rett til topps. Nå var han ikke 401 000 kroner rikere, men 2 005 000 kroner rikere.

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Skåler i bringebærbrus

– Nå er jeg fornøyd og kjempefornøyd på en og samme gang, sier en fornøyd vinner når Telefonen fra Hamar ringer opp igjen etter trekning. Etnebuens medpassasjerer hadde bestemt at de måtte se trekning tross alt, og han var dermed godt forberedt på millionnyheten.

– Vi har med oss litt bringebærbrus baki her som vi skal feire litt med.

Premien skal deles med familie og som sagt gå til bytte av bil – og ny kalesje på båten, legger han til.

– Det er litt moro... Jeg pleier egentlig ikke å levere Joker. Jeg pleier å takke nei når det spørres om det i appen. Så dette var virkelig et heldig innfall, avslutter den ferske millionæren glad.

Vi gratulerer!

Flere Joker-heldige

Det er ikke bare Joker-kandidaten som sikrer seg en gjev premie på onsdag- og lørdagskveldene. Over 40 000 store og små premier ble denne kvelden delt ut til heldige vinnere landet over. Blant disse var det for eksempel seks spillere som hadde 5 rette og sikret seg hele 83 525 kroner hver. Over 200 spillere hadde 4 rette og sikret seg en premie på 2 375 kroner.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye Joker-sjanser onsdag

Kommende onsdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker, da i forbindelse med Vikinglotto. Førstepremiepotten vil da ligge på ca. 1 million kroner. 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler