jokervinnerhistorie

Joker-millionær: - Så ikke dere hadde ringt før i morges

Torsdag formiddag fikk endelig vi tak i mannen fra Mo i Rana som vant 1,1 millioner kroner i Joker. - Jeg var opptatt, og så ikke jeg hadde ubesvarte anrop fra dere før i morges, sier mannen.

JOKEREN TIL RANA: En heldig ranværing gikk til topps og vant 1 162 000 kroner da han ble trukket ut som Joker-kandidat onsdag kveld.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenForfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:13. juli 2022Endret:3. januar 2023

Blant kveldens over 20 000 Joker-vinnere var det mann fra Mo i Rana som trakk det lengste strået. Han ble nemlig trukket ut som kveldens Joker-kandidat og hadde med det allerede sikret seg en inngangspremie på 232 000 kroner.

Norsk Tipping fikk ikke tak i Joker-kandidaten før trekning og det ble derfor opp til Embla å forsøke og hjelpe ranværingen med å øke premien opptil 1 162 000 kroner.

Embla skuffet ikke

Joker-kandidatens tallrekke så slik ut:

2 - 6 - 6 - 9 - 2 

Det skulle bare to valg til fra Embla sin side før det ble full pott på mannen fra Mo i Rana. På andre tallet dukket Jokeren opp og vipps var mannen fra Rana over 1 millioner kroner rikere.

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Som nevnt tidligere fikk vi ikke tak i vinneren onsdag kveld. Torsdag forsøkte vi igjen, og da fikk vi napp.

- Jeg var opptatt i går kveld. Men i morges så jeg på telefonen min at jeg hadde noen ubesvarte anrop. Først sjekket jeg nummeret, og da så jeg at det var fra Norsk Tipping. Og etterpå gikk jeg inn på appen og sjekket kupongen min. Da så jeg at jeg hadde vunnet, forteller mannen, som først ikke trodde sine egne øyne.

- Jeg trodde ikke på det med en gang. Men jeg skjønner det jo nå. Det er stort! sier mannen, som skal bruke pengene til boligkjøp.

Joker-vinneren kjøpte kupongen på mobilen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere Joker-premier

Det er ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en gjev premie i kveld. Over 20 000 store og små premier ble delt ut denne onsdagen til heldige vinnere. Blant disse var det tre spillere som hadde 5 rette og sikret seg hele 96 870 kroner hver.

Nye Joker-sjanser lørdag

Kommende lørdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker. Potten vil ligge på ca. 2 millioner kroner.

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler