Endelig svarte Joker-millionæren: - Kø på telefonen

Endelig svarte Joker-millionæren: - Kø på telefonen

STAVANGER: Onsdagens Joker-kandidat var fra Stavanger.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping

Endelig svarte Joker-millionæren: - Kø på telefonen

Fredag formiddag fikk Norsk Tipping tak i kvinnen som vant 1,1 million i Joker onsdag kveld. Kvinnen fra Stavanger visste at hun hadde vunnet, men har hatt kø på telefonen - Norsk Tipping var nemlig ikke de eneste som ønsket å gratulerer siddisen med millionpremien.

Onsdag 14. oktober var det en kvinne fra Stavanger som ble trukket ut som Joker-kandidat. Kvinnen hadde allerede sikret seg 233 000 kroner i inngangssum, men hadde muligheten for å gå helt til topps med 1 165 000 kroner.

Rett til topps

Vi fikk ikke tak i Joker-kandidaten onsdag kveld, dermed gjorde Ask de logiske valgene for henne. Denne gangen gikk det riktig vei. 

Tallene kvinnen hadde å spille med var:

2 - 5 - 5 - 1 - 7

Som alltid startet Ask bakerst. Maskinen startet med å gå ned på tallet 7 og fikk 2. Deretter gikk Ask opp og der lå Jokeren. Dermed kunne kvinnen juble over toppremie i Joker på nøyaktig 1 165 000 kroner.

- Morsom opplevelse

Fredag formiddag svarte kvinnen på anropet fra Norsk Tipping.

- Det har vært kø på telefonen min. Jeg fikk nemlig en anelse om at det var jeg som var Joker-kandidaten. Jeg søkte opp nummeret og fulgte med på TV-sendingen. I forkant fortalte jeg til familien min at jeg hadde blitt ringt fra Norsk Tipping, sier siddisen og ler.

Etter TV-sendingen hvilte det ingen tvil. I appen poppet premiebeløpet opp, dermed kunne hun bekrefte overfor venner og familie at det var hun som hadde vunnet.

- Jeg fikk ikke sjokk, men det gjorde mine nærmeste. Det har vært en veldig morsom opplevelse, sier hun.

Vi gratulerer!

Nye muligheter lørdag

Lørdag 17. oktober er det ny Joker-trekning og da er det ca. 2,1 millioner i premiepotten. 

            

Vinnersannsynlighet Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 500 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut er ca. 1:500 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 350 000, som da gir en vinnersjanse på ca. 1:350 000. Les mer om vinnersjanse for Joker her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019: 3 331 463
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2019: 104
  • Antall millionærer i 2019: 73
  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 5 860 000 kr