jokervinnerhistorie

Fiskeglade Olav fikk napp - ble Joker-millionær

Olav Evensen fra Ingeberg ved Hamar skulle spise rakfisk med kona lørdag kveld, men først sørget han for å bli Joker-millionær. 

VINNERGLEDE: May Lisbeth Midtgård Myrvang ledet lørdagens Jokertrekning da en heldig Hamarsing gikk til topps på premiestigen.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:15. september 2018Endret:2. januar 2023

- Herregud så moro, nå er stemningen på topp her sa Olav Evensen fra Ingeberg ved Hamar når Joker-trekningen var sendt på NRK og vi ringte ham tilbake etter sending.

Olav fikk en skikkelig hyggelig overraskelse lørdag kveld da Norsk Tipping ringte. Han var trukket ut som kveldens Joker-kandidat, og hadde dermed sikret seg 454.000 kroner bare ved å bli trukket ut.

Premie på kroken

Den ivrige sportsfiskeren lot datamaskinen ta de logiske valgene for seg under trekningen, og det gikk riktig bra. Maskinen fisket  ut jokeren på tredje tall, og ble dermed Olav Joker-millionær. Hele 2 268 000 kroner gikk til Hamar denne kvelden.

Feirer med edle dråper

- Hau! Dette var moro! Nå må jeg nesten feire med en konjakkskvett. Jeg skal reise ned på Polet og bestille noen skikkelig edle dråper, sa den heldige Hamarsingen, som beskrev vinnersamtalen med Norsk Tipping som en av de koseligste samtalene han hadde hatt noen gang, og det synes selvfølgelig vi som ringer "telefonen fra Hamar" er skikkelig stas.

Rakfisk-fest

- Vi skal kose oss med rakfisk nå, men det har vært litt for mye oppstyr til at vi har rukket å sette oss til bords ennå, sa den blide Hamarsingen avslutningsvis. 

  • Vår nybakte Joker-millionær hadde levert sitt spill på Narvesen CC-stadion. 


Vi gratulerer! 

Nye muligheter på onsdag

  • Onsdag er det atter nye muligheter i Joker, og da kan du vinne ca. 1,3 millioner kroner dersom du blir trukket ut som Joker-kandidat. 

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Her kan du spille Joker - både onsdag og lørdag

 

(Sjansen for å bli trukket ut som Joker-kandidaten er ca. 1:350.000 (onsdag) og 1:550.000 (lørdag) per rekke.)


Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler