jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten tok til tårene

En solid premie er på vei til lørdagens aller heldigste Joker-spiller.

JOKER-KANDIDATEN: En kvinne fra Drangedal gråt og jublet over lørdagens fangst.Foto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:15. februar 2020Endret:2. januar 2023

Ei heldig dame fra Drangedal i Vestfold og Telemark får en fin premie inn på konto. Hun ble nemlig trukket ut som Joker-kandidat og var dermed sikret en premie på 412 000 kroner, men høyere på premiestigen ventet større summer.

Vi fikk ikke tak i lørdagens joker-kandidat før trekningen. Dermed tok Embla de logiske opp-ned valgene for kvinnen fra Drangedal på følgende tall:

2 - 4 - 2 - 0 - 5

Det ble to uheldige bom, men en premie på over en halv million er likevel på vei til kvinnens konto. Hun klatret nemlig opp to hakk på premiestigen og vant nøyaktig 680 000 kroner lørdag kveld.

Gledestårer og jubelbrøl

Vi fikk kontakt med kvinnen etter TV-sendingen på NRK1. Hun hadde ingen aning om at hun nettopp hadde vunnet over en halv million og ble dermed målløs da vi fortalte hvorfor vi ringte.

- Det er ikke tull? Jeg vet ikke hva jeg skal si, sier kvinnen.

Det skulle noe overbevisning til før kvinnen omsider trodde på budskapet og da det sank inn kom gledestårene.

- Dette er helt fantastisk, utbryter kvinnen.

- Hva skal du bruke premien på?

- Det må jeg få tenke på, men jeg skal i hvert fall dele med familien.

Den glade kvinnen forteller at hun skal feire med et glass rødvin, dessuten skal hun tørke tårene og stå rett utenfor inngangsdøren for å juble over kveldens gevinst.

Kupongen kjøpte hun på Meny Myren i Skien.

Vi gratulerer!

Onsdag kan du vinne ca. 2,5 millioner

I og med at lørdagens Joker-kandidat ikke gikk til topps på premiestigen, overføres en stor sum til onsdagens Joker-trekning. Blir du trukket ut som Joker-kandidat onsdag 19. februar, kan du vinne ca. 2,5 millioner kroner dersom du når toppen.

Spill Joker her før onsdag klokken 18:00.

Lykke til!

(Sannsynligheten for å bli trukket ut som 1. premievinner  i Joker er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.) 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler