jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten gikk til topps - vant 2,2 millioner kroner

Onsdag 16. mars var det en mann i 30-årene som ble trukket ut som Joker-kandidat. Mannen klatret stødig til toppen av premiestigen og endte opp med 2,2 millioner kroner.

FEIRING: Joker-kandidaten gikk til topps og har derfor god grunn til å feire i kveld.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:16. mars 2022Endret:3. januar 2023

Det var en mann i 30-årene fra Sarpsborg i Viken ble trukket ut som Joker-kandidat onsdag kveld. Norsk Tipping lyktes ikke i sine forsøk med å få tak i mannen før trekningen, derfor var det maskina Ask som tok opp-ned valgene for mannen. Det skulle vise seg å gi gode resultater.

Stødig mot toppen

Sarpingen hadde allerede sikret seg en inngangspremie på 441 000 kroner før trekningen. Han fikk utdelt disse tallene til å spille med:

9 - 9 - 5 - 9 - 3

Ask tok de logiske valgene og klatret stødig, steg for steg, oppover på premiestigen. På toppen lå nøyaktig 2 205 000 kroner som nå er på vei inn på mannens konto. 

Etter trekningen

Da vi ringte mannen opp etter TV-sendingen nådde vi ham på første forsøk. Han var på jobb og hadde ikke fått med seg at vi ringte fra 625 60 000. Han hadde sjekket nummeret i mellomtiden, og var spent på hvorfor han hadde fått telefon fra Norsk Tipping. 

- Tuller du nå? Spør mannen retorisk når vi gir ham vinnerbudskapet. 

Nei, det er ikke tull. Du har blitt Joker-millionær!

- Såpass! Det var jo veldig gøy, jeg vet ikke helt hva jeg skal si, kommer det fra mannen.

Når vi spør han om hva premien skal brukes til, har han planene klare. 

- Det blir vel å pusse opp boligen. Også blir det vel å reise litt etter hvert sier han avslutningsvis. 

Vi gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Joker hver onsdag og lørdag

Joker trekkes hver onsdag og lørdag i forbindelse med Vikinglotto og Lotto. Neste Joker-trekning er lørdag 19. mars. Da blir det nye tall for Joker-kandidaten og bryne seg og det vil ligge ca. 2,1 millioner kroner på toppen av premiestigen. 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler