jokervinnerhistorie

Vant 1,2 mill. i Joker: - I syvende himmel

Joker-kandidaturet kom brått på for en mann fra Vindafjord 16. juni. Fra stua hjemme fulgte han nøye med da 546 000 kroner ble til ca. 1,2 millioner kroner.

VAKKERT: Fra toppen av Hellandsnuten (740 moh) får man flott utsikt over fem fjorder: Sandsfjorden, Hylsfjorden, Saudafjorden, Vindafjorden og Lovrafjorden.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:16. juni 2021Endret:3. januar 2023

Rogaland er godt representert på lotteri-fronten så langt denne uken. 15. juni fikk man en Extra-kandidat fra Sola, og 16. juni kom en Joker-kandidat fra Vindafjord. Mannen i 70-årene var allerede sikret en inngangssum på 546 000 kroner, og var i grunnen godt fornøyd med summen allerede.

- Nei, nå sliter jeg litt med å tenke. Men du kan være sikker på at jeg kommer til å sitte klar før sending, forsikret kandidaten, som syntes tanken på å selv være med på telefon ble litt vel spennende. Maskinen Ask tok dermed stafettpinnen, og fikk prøve seg på følgende tallrekke:

7 - 7 - 4 - 4 - 3

Bygde på velkomstpremien

Helt til topps på premiestigen gikk det ikke, men Ask sikret likevel rogalendingen en oppgradering. Med treff på fire av fem tall ble det en nett sluttsum på ca. 1,2 millioner kroner for Joker-kandidaten som satt spent hjemme og fulgte med.

Det var en strålende fornøyd ny-millionær som plukket opp telefonen etter Joker-trekningen.

- Jeg er i den syvende himmel, sa mannen som nå satt ute på altanen for å feire litt i sola.

- Det er litt tomt oppi toppen, men jeg tenker at det nok vil gå en slant til unger og barnebarn - og så må vel en liten del gå til et eller annet veldedig formål, sier vinneren, som fremdeles venter på at kona skal komme hjem så han får delt nyheten.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

Vi gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ny sjanse på lørdag

Lørdag 19. juni er det igjen Jokertrekning, da i forbindelse med Lotto. Med en overføring på ca. 1 529 000 kroner, får vi ca. 3,7 millioner i helgepotten.

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler