jokervinnerhistoriefremside

Kvinne vant 786 000 kroner i Joker: - Surrealistisk

En kvinne i 60-årene fra Hokksund ble trukket ut som Joker-kandidat. Kvinnen gikk ikke til topps, men vant en fin premie på 786 000 kroner.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:16. desember 2023

Blant lørdagens Joker-vinnere var det en kvinne fra Hokksund i Viken som stakk av med den gjeveste premien. Hun ble nemlig trukket ut som Joker-kandidat.

Kvinnen var sikret en inngangspremie på 628 000 kroner. Øverst på premiestigen lå 3 142 000 kroner.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

-Surrealistisk

Da vi ringte kvinnen før trekningen var hun hjemme med mannen og så på sjakk på TV. Hun ble glad og overrasket over beskjeden om at hun var kveldens Joker-kandidat.

– Så bra! Sier hun når vi avslører at hun er kveldens heldigste Joker-spiller og er garantert 672 000 kroner.

– Dette er litt surrealistisk, men veldig gøy. Jeg kjenner at jeg blir litt nervøs, men det blir spennende å følge med på trekningen. Jeg tror jeg må ha en runde rundt huset nå, ler hun.

Hun skulle følge med på trekningen sammen med mannen.

Ask tok valgene

Det var maskinen Ask som tok valgene for kvinnen.

Hun hadde disse tallene å spille med (leses fra høyre mot venstre):

4 - 4 - 9 - 6 - 1

Det gikk dessverre ikke til topps, men premien gikk ett hakk videre på premiestigen og landet på 786 000 kroner for kvinnen fra Hokksund.

Da vi ringte opp vinneren etter trekningen var det en fornøyd vinner som tok telefonen.

– Det kunne blitt mer, og det kunne blitt mindre. Men det er tross alt nesten 790 000 kroner jeg ikke hadde fra før av, så jeg er veldig fornøyd med premien, sier kvinnen.

Vinneren har ingen konkrete planer for premien, men nevner noe hun har tenkt på.

– Jeg har tenkt på å kjøpe en ny bil, så kanskje det blir det etter hvert. Jeg skal også gi litt mer enn jeg pleier til veldedige formål nå før jul, sier hun.

Hun hadde kjøpt kupongen på Joker Hokksund.

Vi gratulerer.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ca. 3,5 mill. på onsdag

Neste Joker-trekning er onsdag 20. desember – da i følge med Vikinglotto-trekningen. Med en overføring fra lørdagens trekning på ca. 2,5 millioner kroner vil Joker-potten ligge på ca. 3,5 millioner kroner.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler