jokervinnerhistorie

Over 2 millioner til Joker-kandidaten: - Jeg har gåsehud

Jokerkandidaten lørdag 17. juli var en glad mann i 60-årene fra Trondheim, som gikk nesten helt til topps og vant en premie på over 2 millioner kroner. 

JOKER: Joker-kandidaten fant ikke Jokeren denne lørdagen men ble allikevel over 2 millioner kroner rikere.Atle Onsrud Jensen
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:17. juli 2021Endret:3. januar 2023

Mannen fra Trondheim hadde besøk av barn og barnebarn, og hold på å forberede en bedre middag da Norsk Tipping ringte og fortalte at det var han som var trukket ut som Joker-kandidat. Han hadde allerede sikret seg en inngangspremie på 605 000 kroner. 

Samlet i sofaen

Mannen la ikke skjul på at han syns det var svært spennende å bli trukket ut som Joker-kandidat, og ble svært glad over å høre at han allerede var garantert over 600 0000 kroner i premie.

- Er det jeg som er Joker-kandidat? Nå fikk jeg gåsehud her. Veldig moro! sa mannen da vi ringte før trekningen.

Hele familien benket seg i sofaen før Lotto-sendingen på NRK, men gledet seg nok mest til Joker-trekningen. 

Ask tok valgene

Mannen ønsket å la maskinen Ask ta de logiske opp-ned valgene for seg, og hadde disse tallene og spille med: 

7 - 8 - 8 - 9 - 1

Ask gikk opp på 1 som var første tall og bommet da det lå 0 i ruta over. De neste fire tallene var ren plankekjøring med treff på samtlige tall. Det resulterte i en premie på nøyaktig 2 178 000 kroner.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Etter Trekningen

Norsk Tipping ringte opp den heldige trønderen etter trekningen for å høre hvordan det gikk. Mannen hadde i mellomtiden også fått besøk av sin mor, så det satt fire generasjoner i sofaen og fikk med seg vinnerøyeblikket. 

- Jeg er helt svett! Det hjalp ikke å dusje, lo mannen da han tok telefonen.

- Det var litt skummelt når vi bommet på første tallet, men da siste tallet kom ble det full jubel i leiren, fortalte mannen videre. 

- Jeg skal på jobb i morgen så det blir nok ikke noen stor feiring i kveld, men jeg er veldig fornøyd med premien. Så spørs det om jeg får sove da, sa mannen avslutningsvis. 

Ny Joker-trekning på onsdag

Allerede onsdag 21. juli er det klart for en ny Joker-trekning. siden mannen ikke gikk helt til topps blir det overført ca 800 000 kroner til onsdagens Joker-trekning. På toppen av premiestigen vil det derfor ligge ca 2 millioner kroner på onsdag.

 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler