jokervinnerhistoriefremside

Joker: Gikk til topps og vant 1 180 000 kroner

Onsdagens heldigste Joker-spiller ble en kvinne fra Hemnes i Nordland. Hun gjorde rent bord og vant en premie på 1 180 000 kroner.

ONSDAGSGLEDE: En kvinne fra Hemnes i Nordland kan glede seg over en fin premie inn på konto.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:17. januar 2024

Onsdagens desidert heldigste Joker-spiller ble en kvinne i 60-årene fra Hemnes i Nordland. Hun ble trukket ut som Joker-kandidat blant alle som hadde spilt Joker innen spillefristen.

Kvinne var hun sikret en inngangspremie på 236 000 kroner uansett hvordan det gikk under trekningen. På toppen av premiestigen lå 1 180 000 kroner og ventet dersom hun fikk rett i alle de logiske valgene, eller jokeren dukket opp.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

-Gudegave

Da vi ringte Joker-kandidaten før trekningen befant hun seg på butikken. Hun ble overrasket og veldig glad når vi fortalte at hun var kveldens Joker-kandidat og hadde vunnet inngangspremien på 236 000 kroner.

– Nei, så spennende! Det var jo en gudegave, sier kvinnen.

Hun sier videre at premien vil komme godt med, selv om det ikke gikk til topps.

– Jeg er på utkikk etter bolig for tiden så premien passer fint. Dette er jo kjempespennende, nå fikk jeg sommerfugler i magen, sier hun glad.

Hun skulle følge spent med på trekningen fra stua.

Embla tok valgene

Kvinnen ønsket å la maskina Embla spille for seg og hadde disse tallene (leses fra venstre til høyre):

6 - 8 - 5 - 6 - 1

Et og et tall gikk inn for nordlendingen og hun klatret stødig til topps i premiestigen hvor det lå 1 180 000 kroner.

Joker
17. januar 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Etter trekning

Da vi ringte Joker-kandidaten igjen etter trekningen var det en glad stemme i telefonen.

– Det var kjempemoro! Det gikk jo rett til topps. Det er sjeldent man kan gi uttrykk for så gode følelser, sier hun fornøyd.

Hun får kanskje også oppfylt boligdrømmen.

– Det er veldig dyrt om dagen, men det er klart premien hjelper på masse. Om ikke det blir bolig med en gang er det i hvert fall et stort skritt nærmere.

Premien tar hun med knusende ro.

– Jeg skal opp tidlig i morgen å dra på jobb, så det blir helt som vanlig, men med et ekstra stor smil, sier hun avslutningsvis.

Vi gratulerer.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Nye Joker-sjanser

Allerede kommende lørdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker. Potten vil da ligge på ca. 2 millioner kroner

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler