jokervinnerhistorie

Over 600 000 kroner til Joker-kandidaten

Onsdagens Joker-kandidat ble kjempeglad da han fikk vite at han var sikret 526 000 kroner i inngangspremie, men ikke nok med det - mannen skulle ha ytterligere flaks.

JOKER: Jokerhatten dukket ikke opp i kveld, men kveldens kandidat endte opp med en fin premie likevel.Atle Onsrud Jensen
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:18. august 2021Endret:3. januar 2023

En mann fra Grimstad i 70-åra var alene hjemme da han fikk telefonen mange drømmer om å få. Han ble satt ut da han skjønte at han snakket med Norsk Tipping. 

- Nei, nå tror jeg at jeg gjemmer meg under dyna. Nå ble jeg litt satt ut, sier mannen og ler. 

Lot Embla ta valgene

Joker-kandidaten fra Grimstad hadde allerede sikret seg en inngangspremie på 526 000 kroner, men på toppen av premiestigen lå det 2 629 000 kroner. Mannen ønsket at Embla skulle ta de logiske valgene for seg, så han kunne følge med fra TV-stua. 

- Dette er jo fantastisk moro, jeg skal sitte å følge med, sier mannen spent før TV-sendingen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Les mer: Spilleavhengige møtes med gammeldagse fordommer

Opp og ned

Maskinen Embla tok de logiske opp-ned valgene for mannen, som hadde disse tallene og spille med:

7- 8 - 4 - 0 - 2

Etter to treff etterfulgt av to bom var premiebeløpet tilbake til inngangssummen. Siste tallet var sju, hvor Embla gikk ned og fant tallet 0. Premien gikk opp et trinn og endte altså på 657 000 kroner for Joker-kandidaten. 

- Helt topp!

Selv om mannen ikke nådde til topps på premiestigen, ble det topp stemning.

- Det er ikke lov å være lei seg nå. Dette er penger man ikke hadde fra før av, så jeg er kjempefornøyd. Helt topp! sa den glade vinneren da vi ringte tilbake etter trekningen. 

Mannen fortalte videre at han først og fremst ville bruke premien på å betale ned gjeld. 

- Jeg blir nok gjeldsfri nå, og får vel litt til overs, så jeg skal nok unne meg noe fint også, sa Grimstad-mannen avslutningsvis.

Vi gratulerer! 

Stor Joker-pott på lørdag

Siden kveldens Joker kandidat ikke gikk helt til topps blir det overført 1 972 000 kroner Joker-trekningen lørdag 21. august. På toppen av premiestigen vil det stå ca. 4 millioner kroner. 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler