jokervinnerhistorie

Fikk Jokeren på siste tall - vant 2,3 mill.

En mann fra Alstahaug i Nordland ble trukket ut som Joker-kandidat onsdag 19. januar. Han endte opp med Joker og kveldens toppremie på 2 370 000 kroner.

JUBEL I NORD: Onsdagens vinner kan slippe løs millionbrølet med ca. 2,3 millioner kroner på vei.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:19. januar 2022Endret:3. januar 2023

Mannen i 70- årene var hjemme og slappet av da Telefonen fra Hamar ringte med den hyggelige beskjeden om at det var han som var trukket ut som onsdagens Joker-kandidat. Mannen hadde sikret seg en inngangspremie på 474 000 kroner, men på toppen av premiestigen lå det 2 370 000 kroner og ventet.

Hjertebank

- Jøss! sier du det? Nå får jeg litt hjertebank her, sier mannen når vi forteller ham at han er kveldens heldige Joker-kandidat. 

Mannen forteller at han drømmer om ny bil, som kunne bli aktuelt dersom han gikk til topps. Mannen syns det var svært spennende å bli trukket ut og gledet seg til å se trekningen på NRK 2 senere på kvelden. 

- Jeg skal gjemme meg bak hjørnet og følge med på trekningen, sier mannen og ler. 

Han hadde disse tallene å spille på: 

3 - 4 - 5 - 9 - 8

Etter to bom på de nest siste tallene dukket Jokeren opp på siste mulighet, og sendte mannen til topps på premiestigen. Dermed kan nordlendingen juble over en premie på 2 370 000 kroner. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Sjokktilstand 

Vi ringte opp Joker-kandidaten for å høre hvordan det gikk etter at han bykset fra nederste til øverste trinn på premiestigen. 

- Jeg er sjokkert. Det har ikke gått opp for meg enda, men jeg forsøker å ta det innover meg, sier mannen. 

Han og kona hadde sett på trekningen som ikke lå an til toppremie med det første. 

- Vi mista troen litt underveis, men så dukket Jokeren opp på siste tallet. Det er helt utrolig. Kona gråt og jeg er fortsatt i sjokk, ler mannen. 

Premien skal gå med på å betale ned gjeld, og kanskje blir det ny bil. 

Ny Joker-trekning på lørdag

Allerede lørdag 22. januar, er det klart for en ny Joker-trekning. Da vil det vil ligge ca. 2,2 millioner kroner i toppen av premiestigen. 

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler