jokervinnerhistorie

Joker-trøkk i Tromsø

En Tromsø-kvinne med sansen for hytteliv ble Joker-millionær onsdag kveld.  

JOKER: Ei dame fra Tromsø kunne juble for over 1.1 millioner i Joker-premie onsdag kveld.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:19. februar 2020Endret:2. januar 2023

- Jeg tror ikke jeg har mage til å være med på TV, sa den blide men litt nervøse Tromsø-kvinnen som ble trukket ut som onsdagens Joker-kandidat, og det respekterte vi.

Dermed ble det datamaskinen Ask som gjorde trekningsjobben for Tromsø-kvinnen og foretok de logiske valgene om å gå opp eller ned i forhold til hvilke tall hun hadde fått utdelt mellom 0 og 9. Grunnet overføringer fra forrige Joker-trekning lå det hele 2 558 000 i potten. 

Spill Joker, du også!

Spenning

Tallene kvinnen spilte på var: 4 - 0 - 7 - 1 - 1

Som vanlig begynte Ask på det bakerste tallet.Han gikk opp fra tallet 1 og fikk da tallet 3, deretter opp fra tallet 1 og fikk tallet 8. Ned fra tallet 7 og til 1, og opp fra tallet 0 til tallet 8. 

Så langt var alt vel, og før siste tall sto Tromsø-kvinnen med 1 842 000 kroner i premie. På det siste tallet, altså 4 - gikk Ask logisk opp som han skulle, men der lå tallet 3 som jo er lavere enn 4-tallet kvinnen spilte på, og det bør jo ikke skje - tallet burde jo da vært 4 eller høyere for å ha sikret det siste klivet på premiestigen. 

Dermed falt kvinnen ett steg på premiestigen. Litt ergerlig med det siste tallet som kunne gitt full pott men hun ble i hvertfall Joker-millionær med 1 126 000 kroner i premie. 

Hyttepuss

Da vi snakket med Tromsøkvinnen før trekning hadde hun allerede sikret seg 512 000 kroner i inngangssum bare ved å bli trukket ut som Joker-kandidat, og da sa hun at hun ønsket å pusse opp hytta. Hun mer enn doblet den premien under trekningen, så nå blir det en skikkelig hytteoppussing. 

Etter trekningen snakket vi på ny med Joker-kandidaten, og da var stemningen ennå bedre. 

- Etter trekningen ble det feiret med godteri her. Det blir nok en rolig kveld nå, for jeg skal på jobb i morgen, sier den nybakte Joker-millionæren. 

- Min eldste datter skjønte ikke hva som var grunnen til at jeg på død og liv skulle se Jokertrekningen for, men da det ble sagt at det var en kvinne fra Tromsø som var Joker-kandidat, og skulle se trekningen sammen med sine to døtre, begynte det å gå opp noen lys, sier hun og ler godt. 

Vinnerkupongen ble kjøpt med mobil via Norsk Tipping sin mobilapp. 

Vi gratulerer!

Spill Joker før lørdag klokka 18.00.

Lykke til!

PS: Gi sju prosent av din spillerinnsats til din grasrotmottaker, uten at det går utover innsats, premie eller vinnersjanser. Bli grasrotgiver!

(Sjansen for å bli trukket ut som Joker-kandidaten er ca. 1:350.000 (onsdag) og 1:550.000 (lørdag) per rekke.)

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler