jokervinnerhistorie

Vant 2,1 mill. i Joker: – Nå skal jeg le og grine ut kvelden

Trekningen ble særs kort for oslomannen som ble trukket ut som Joker-kandidat 19. februar. Med joker på første tall spratt han rett til topps og sikret seg hele potten på 2,1 millioner kroner.

JUBEL I STORBYEN?: 2,1 millioner Joker-kroner er nå på vei i retning Oslo, her representert ved Barcode.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:19. februar 2022Endret:3. januar 2023

Det ble ingen lett jobb for Telefonen fra Hamar å få tak i Joker-kandidaten lørdag 19. februar. Anropene til mannen fra Oslo gikk ubesvarte hen, og Norsk Tipping fikk ikke opplyst den heldige vinneren om at det var nettopp hans tallrekke, som til alt overmål var en ganske pen rekke rent logisk sett, som var blitt trukket ut i forbindelse med kveldens Joker-trekning.

Det ble dermed maskinen Embla som skulle ta opp/ned-valgene for spilleren fra hovedstaden, og forhåpentligvis sikre en økning i inngangspremien på 430 000 kroner.

Strak vei til toppen

Tallrekka som Joker-kandidaten skulle spille på var følgende:

0 - - 3 - 9 - 0

Den hadde imidlertid ikke så mye å si, for allerede på første tall spratt jokerlua fram og gjorde mannen til lørdagsmillionær. Nå er han 2 150 000 kroner rikere for å være nøyaktig–og jammen ble det ikke svar å få på telefonen etter trekning.

Gråt og latter

Hallo, dette er Norsk Tipping som ringer.

– Jeg så det, kom det gråtkvalt i andre enden da Telefonen fra Hamar endelig fikk kontakt. Vinneren fra Oslo hadde allerede pønsket ut hva som var i gjære og sett trekningen sammen med kona. Hun supplerer ivrig i bakgrunnen imens identitet avklares og vinnerbudskapet formelt overleveres.

– Jeg ante at det var jeg som var Joker-kandidaten etter å ha sjekket nummeret. Jeg vet at Norsk Tipping bare ringer så tidlig dersom det er Joker siden de ringer før trekning. Men helt sikker var jeg jo ikke før du ringte, forteller vinneren.

– Gjett om det nummeret er lagret nå da, ler kona i bakgrunnen.

Nå skulle de to feire, forsikret osloenseren–men noen umiddelbare planer for premien hadde han ikke.

– Overhodet ikke! Nå skal jeg bare fortsette å le og grine videre her, avslutter han blidt.

Norsk Tipping gratulerer den heldige vinneren!

Les mer: Abonnér på Vikinglotto, Lotto, Joker og EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ny trekning onsdag

Joker har trekning to ganger hver uke. Det betyr at det også vil bli Joker-trekning onsdag 23. februar, da i forbindelse med Vikinglotto. Det øverste trinnet på premiestigen for Joker-kandidaten vil da inneholde ca. 1,2 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler