jokervinnerhistorie

Joker på siste tall for Åge fra Vaksdal

Åge Samuelsen fra Vaksdal hadde skikkelig flaks under lørdagens trekning, da han fikk Joker på siste tall og vant 2,3 millioner kroner.

JOKER: Åge Samuelsen fra Vaksdal gikk rett til himmels med Joker på siste tall og ble Joker-millionær. May Lisbeth Midtgård Myrvang var programleder for Joker og gledet seg stort da Jokeren kom på siste tall.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:19. mai 2018Endret:2. januar 2023

Åge Samuelsen fra Vaksdal (61) hadde tenkt litt på å pensjonere seg neste år, så det passet godt med en solid Joker-premie å spe på pensjonen med.

Var ikke hjemme - så trekning i opptak

Hovedpersonen selv var ikke hjemme under trekningen, så han ønsket at Embla skulle trekke for ham. Det gikk litt opp og ned for Embla, men heldigvis kom Jokeren på siste tall. Dermed vant Åge 2.299.000 kroner.

- Jeg så det i opptak, og det var så gøy. Jeg hoppet opp ned når jeg så hvordan det gikk. Det var så moro, sier hovedpersonen selv, da vi snakket med ham etter sending. Han var akkurat hjemme igjen, og hadde rukket å se seg selv bli Joker-millionær.

Pusser opp huset

- Nå blir det oppussing av hus. Jeg har ikke planlagt så mye ennå, hverken ferier eller annet, men det kommer nok. Jeg har åpnet en pils, det blir  feiring nok for i kveld, sier han og ler.

Vi gratulerer! 

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Her kan du spille Joker - både onsdag og lørdag

(Sannsynligheten for å bli trukket ut som 1. premievinner er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag)

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler