jokervinnerhistorie

Oslo-joker gikk rett til topps: Vant over 2 mill.

En heldig kvinne fra Oslo kan juble over toppremie etter at jokerlua spratt fram på aller siste tall. Nå spørs det om hun tar telefonen …

TIL TOPPS: Joker-kandidaten fra Oslo hadde hellet med seg og gikk helt til topps 19. november.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:19. november 2022Endret:4. januar 2023

Inngangspremien på 409 000 var allerede sikret før trekning, men det stoppet ikke der for Joker-kandidaten fra Oslo. Her skulle det klatres mye lengre på premiestigen.

 Tallerekka hun skulle spille på, var denne (leses fra høyre mot venstre):

1 - 6 - 4 - 6 - 9

På siste tall hoppet jokerlua frem og gjorde oslokvinnen til Joker-millionær.  2 047 000 kroner er nå på vei inn på konto. Det vet hun trolig ikke selv – hun tar nemlig ikke telefonen når Norsk Tipping ringer.

Det ble gjort løpende forsøk på å kontakte Joker-kandidaten gjennom helga samt mandag morgen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nå kan du abonnere kun på Joker

Nå er det mulig å abonnere på Joker uten å spille Lotto eller Vikinglotto. Abonnerer du på spill fra Norsk Tipping fra før, er det nå bare å legge til Joker i ditt abonnement, så leveres spillet automatisk for deg hver onsdag og lørdag. Her kan du lese mer om Joker-abonnement.

Ny premiestige hver onsdag og lørdag

Joker har trekning onsdag og lørdag hver uke i forbindelse med henholdsvis Vikinglotto og Lotto. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt. For de øvrige premiene gjelder det å ha flest mulig riktige av fem trukne tall. Man er ikke avhengig av å ha noen rette tall for å bli Joker-kandidat, og det er garantert én vinner av denne premien hver trekning.

Onsdag 23. november vil det ligge ca. 950 000 kroner i Joker-potten.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler