jokervinnerhistorie

- Dette er den beste telefonen jeg noensinne har fått

Onsdagen fikk vi en heldig Joker-kandidat fra Mo i Rana og gjett om hun ble glad. 

JOKER: Onsdagens Joker-premie gikk til en kvinne fra Mo i Rana.Pie-Christine Skagsoset Norseng
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:20. november 2019Endret:2. januar 2023

Ei heldig kvinne fra Mo i Rana tok ikke telefonen onsdag kveld etter å ha blitt trukket ut som Joker-kandidat, så det ble Ask som måtte i ilden, og gjøre de logiske valgene for kvinnen i Joker-spillet. Etter trekning fikk vi tak i kvinnen på telefon, og gjett om hun ble glad. 

Gledessjokk

 "God kveld, dette er Norsk Tipping som ringer. Du var kveldens Joker-kandidat men vi fikk ikke tak i deg, så vi måtte kjøre automatisk trekning. Hva sier du til 470 000 kroner?" 

- Herreguud! Hæ-Re-Gud! Kvinnen fra Mo i Rana slipper løs en god latter. 

- Jeg kom på at jeg skulle spille tre minutter før klokka ble seks og det er spillstopp. Ja, der kan man se! Det er slik man skal gjøre det. Tre minutter før spillstopp altså, sier hun og flirer godt. 

- Og at dette skulle skje rett før jul. Jeg fikk ikke sett på trekningen for jeg var borte på besøk. Dette er det flotteste jeg har hørt på årevis. Nå skal jeg pusse opp litt, og innstallere nytt ildsted.

- Jeg håper jeg prater med deg igjen senere. Dette er den beste telefonen jeg noensinne har fått, sier hun og ler igjen. 

Kvinnen spilte på disse tallene: 2 - 3 - 8 - 5 - 5  Kvinnen leverte sitt spill fra mobil, og hun ønsker å være anonym. 

Vi gratulerer! 

Stor Joker-pott på lørdag

På lørdag er det igjen Jokertrekning og da blir det en saftig premie med over 1,4 millioner i overføring fra kveldens trekning, blir lørdagens Joker-pott på ca. 3,5 millioner kroner. 

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Spill Joker her før kl. 18.00 onsdag og lørdag

(Sjansen for å bli trukket ut som 1. premievinner er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.)

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler