jokervinnerhistorie

Andre Kløfta-vinner på én uke vant 478 000 Joker-kroner

Tirsdagens Extra-kandidat fikk 22. september selskap av Joker-kandidaten fra samme sted. Den heldige vinneren drømmer om ny hytte.

HYTTE VED VANNET: Joker-kandidaten kunne avsløre at han drømmer om hytte, helst ved vannet. Med Joker-premien er han forhåpentligvis godt på vei.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:22. september 2021Endret:3. januar 2023

Joker-kandidaten hadde akkurat parkert bilen etter å ha dratt fra jobb da Norsk Tipping ringte for å gi beskjed om at han var blitt kveldens utvalgte. Med det nye kandidaturet var han sikret inngangspremie på 217 000 kroner, og sjansen på litt over 1 million kroner dersom tallene gikk veien - men mannen fra Kløfta var egentlig godt fornøyd allerede.

- Oi, oi, oi, oi, sier han mens han skynder seg inn for å skrive ned tallrekken han skal spille på. - Det er jo fantastisk allerede. Nei, dette var kjempekoselig. Midt i blinken, sier vinneren, som ikke selv regner som spesielt heldig i spill. - Jeg har spilt siden tidenes morgen, men ikke vunnet noe særlig. Det meste jeg har vunnet til nå var faktisk også i Joker. Jeg vant 2 400 kroner en gang. Sånn sett har jeg fått mer ut av Jokeren enn Lotto-kupongen, sier han blidt. 

Doblet inngangspremien

Dette var Joker-kandidatens tall: 2 - 1- 6 - 7 - 6

Denne rekka hadde han ikke nerver til å spille på selv, og den jobben gikk dermed videre til Embla imens han så på trekningen hjemme sammen med sønnen. Ikke alle tallene gikk inn, men likevel: vår mann i Kløfta endte kvelden med 478 000 kroner han ikke hadde før trekning.

Grei egenandel

- Jeg klager ikke, jeg, sier vinneren fornøyd når Norsk Tipping ringer etter trekning. Nå skal det feires, forsikrer han, kanskje med en liten reise - og så skal det spares, for hyttedrømmen lever videre.

- Den blir kanskje ikke på Tjøme, men det går greit. Det er mange fine steder rundt omkring, og 478 000 er en grei egenandel. Og så har jeg jo lagret nummeret deres, sånn i tilfelle, avslutter han lurt. 

Kupongen ble kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Les også: - For mange er det en lettelse at vi ringerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye sjanser lørdag

Joker har trekninger to ganger hver uke. Det betyr at det allerede onsdag 25. september er duket for ny Joker (i forbindelse med Lotto), hvor topptrinnet på premiestigen vil ligge på ca. 2,6 millioner kroner etter en overføring på 608 000 kroner. For å ha en sjanse på potten, må man sørge for at kupongen er levert før onsdag kl. 18.00 hos kommisjonær, på internett, eller via mobil.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler