jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten vant 2,6 millioner: - Det er min dag i dag

Lørdag 23. april var det en kvinne fra Bodø i Nordland som ble kveldens Joker-kandidat. Det tok ikke lang tid før jokeren kom og sendte henne til topps på premiestigen.

BODØ: Jokeren landet hos en kvinne i Bodø lørdag.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:23. april 2022Endret:3. januar 2023

Kvinnen fra Bodø (60) var hjemme med datteren og var i full gang med lek sammen med barnebarnet da Telefonen fra Hamar ringte. Hun ble lettere sjokkert da vi fortalte at hun var trukket ut som kveldens Joker-kandidat og var garantert 539 000 kroner i inngangssum.

- Hva er det du sier? har jeg vunnet i Joker? Nei, nå ble det mye for meg her, jeg tror du skal snakke med datteren min, sier Joker-kandidaten når vi forteller henne om premien. 

Vi forklarte datteren at moren var kveldens Joker-kandidat og var garantert en fin premiesum, men at det kunne bli mer. 

- Jeg trodde nesten det var skjedd noe fælt, men dette her var jo bare gode nyheter, ler datteren. 

Mor og datter ble enige om at de ønsket å la maskina ta opp/ned-valgene for henne.

Tallene

Hun fikk utdelt disse tallene: 

2 - 4 - 9 - 6 - 4

Jokeren kom etter andre tall og sendte kvinnen rett til topps i premiestigen. Der ventet premien på 2 695 000 kroner. 

Etter trekningen

Når vi ringer opp igjen rett etter TV-sendingen blir vi møtt med jubelbrøl og god stemning. Kvinnen hadde samlet flere av familiemedlemmene og alle hadde sett på TV-en når Jokerhatten spratt frem på skjermen. 

- Herregud, det var sterkt. Jeg er helt skjelven, sier kvinnen til lyden av jubel i bakgrunnen. 

- Jeg ble helt satt ut når dere ringte sist, det kom så brått på, men dette var virkelig fantastisk. Det er min dag i dag! sier kvinnen og den kjente strofen fra Åge Alekandersens låt blir sunget høyt i bakgrunnen.

Kvinnen forteller videre at premien er veldig velkommen, og skal brukes til bolig. 

- Den skal hovedsakelig gå til leilighet ja, også blir det nok en tur på leketøysbutikken med barnebarna, avslutter hun. 

Kvinnen hadde kjøpt vinnerkupongen via mobilen.

Vi gratulerer vinneren fra Bodø med premien!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye sjanser hver onsdag og lørdag

Onsdag 27. april blir det nye Joker-sjanser, da i forbindelse med Vikinglotto-trekning. For den heldige som trekkes ut som Joker-kandidat, kan turen opp premiestigen i beste fall resultere i en premiesum på ca. 1,1 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler