jokervinnerhistorie

Anne Tove ble Joker-millionær til full jubel

Anne Tove Eskildsen (59) fra Lindesnes ble lørdagens heldigste Joker-spiller. Hun ble nemlig trukket ut som Joker-kandidat og vant over 1 million kroner.

JOKER-KANDIDATEN: Anne Tove Eskildsen hadde flere rundt seg da hun var med og tok valgene selv i kveldens Joker-trekning.Privat
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:23. juli 2022Endret:3. januar 2023

Blant kveldens over 45 000 Joker-vinnere var det Anne Tove Eskildsen fra Lindesnes som trakk det lengste strået. Hun ble nemlig trukket ut som kveldens Joker-kandidat og hadde med det allerede sikret seg en inngangspremie på 532 000 kroner. 

Ble Joker-kandidat til full jubel

- Det er ikke verst, ler Eskildsen glad da hun får vite at hun er trukket ut som kveldens Joker-kandidat.

I bakgrunnen jubler og klapper ektemannen og de andre som er med på ferieturen til Hallingdal.

- Vi er to par som er på ferie sammen, så vi spiser salat og koser oss, forteller Eskildsen glad.

Til å begynne med er Eskildsen litt usikker på om hun vil være med og ta valgene selv, men etter å ha hørt tallene hun skal spille på er hun sikker.

- Jeg blir med! sier hun lattermild og bestemt.

Mer enn doblet premien

Eskildsen tallrekke så slik ut:

8 - 7 - 5 - 4 - 0

Opp på de to første tallene og ned på det tredje økte Eskildsens premie til 1 171 000 kroner. På fjerde tall ble det en bom, før det ble riktig på siste. Eskildsens premie endte dermed med at hun ble 1 171 000 kroner rikere og kan kalle seg Joker-millionær.

Her finner du trekningsresultatene for Joker

- Fortsatt skjelven

Det ble ikke toppremie på Eskildsen, men det la ingen demper på stemningen

- Det var jo kjempebra! Jeg er så fornøyd, ler den nybakte Joker-millionæren.

- Jeg er fortsatt skjelven, men det var utrolig gøy, sier hun glad.

Både Eskildsen selv og de rundt henne ler og jubler, så stemningen er fortsatt på topp.

Hva hun skal bruke pengene på er hun ikke helt sikker på enda.

- Fetteren min har en fin bil, så jeg har sagt at hvis jeg vinner skal jeg kjøpe meg en enda finere Porsche, forteller Eskildsen, før hun bryter ut i latterkrampe.

- Jeg må dele litt med den aller nærmeste familien min, avslutter Eskildsen fornøyd.

Vi gratulerer!

Flere Joker-premier

Det er ikke bare Eskildsen som sikret seg en gjev premie i kveld. Over 45 000 store og små premier ble delt ut denne lørdagen til heldige vinnere. Blant disse var det 14 spillere som hadde 5 rette og sikret seg hele 41 630 kroner hver.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye Joker-sjanser onsdag

Kommende onsdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker. Siden kveldens vinner ikke nådde helt opp, vil vi få en overføring på 1 490 000 kroner. Potten vil da ligge på ca. 2,4 millioner kroner. 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler