jokervinnerhistorie

Joker: Fra minus til pluss-millionær på noen sekunder

En heldig Jokerkandidat fra Kongsberg gikk hele veien til topps i Joker lørdag, og vant 2.242.000 kroner. Nå blir det nedbetaling av gjeld og innkjøp av bil som orker å følge med i trafikkbildet.

FLAKS: Den heldige Kongsbergmannen gikk helt til topps i lørdagens Joker-trekning som ble ledet av programleder for Joker, May Lisbeth Midtgård Myrvang. (bildet)
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:24. mars 2018Endret:2. januar 2023

Det var en heldig kar fra Kongsberg  som ble trukket ut som Jokerkandidat onsdag kveld.
- Jeg gikk fra minus til plussmillionær på noen sekunder, sier den heldige mannen og ler.

Kandidaten var av den beskjedne og heldige typen. Han hadde vunnet litt i Lotto en gang, så han hadde nok litt vinnerlykke, men ønsket ikke å være med på trekningen selv. Dermed ble det Embla som tok valgene for ham. Embla  traff på hvert eneste valg, og tok mannen hele veien til topps på premiestigen. Dermed ble det Joker-millionærstatus, og premie på hele 2.242.000 kroner.

- Jeg er jo kjempefornøyd og helt ekstatisk. Akkurat nå skal jeg bare gå meg en tur og klare hodet litt. Jeg har tenkt litt på nedbetaling av gjeld, og hva jeg skal finne på i tiden som kommer. Dette er et veldig, veldig, veldig hyggelig tilskudd i hverdagen, sier han fornøyd.

Skal du realisere noe for premien i nærmeste fremtid?  
- Ja, jeg skal kjøpe en bil som takler motorveifart, og som jeg ikke må tyne i tredjegir på toppen av Lierbakkene, sier han og ler.

Vi gratulerer!

Mannnen spilte på tallene 3 - 6 - 1 - 0 - 9

Bli med i neste trekning - spill Joker!

PS: Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening som får fem prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din innsats, premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver her!

(Sjansen for å bli trukket ut som Joker-kandidaten er ca. 1:350.000 (onsdag) og 1:550.000 (lørdag) per rekke.)

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler