jokervinnerhistoriefremside

Bergenser til topps i Joker: – Dette var spennende

En mann fra Bergen ble onsdagens heldigste Joker-spiller. Han ble nemlig trukket ut som kveldens Joker-kandidat og innkasserte en premie på 967 000 kroner.

TOPPREMIE: Fulltreffer på alle tall sørget for toppremie til mannen fra Bergen.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:24. mai 2023Endret:25. mai 2023

Blant onsdagens over 20 000 Joker-vinnere var det en mann (73) fra Bergen i Vestland som trakk det lengste strået. Han ble nemlig trukket ut som kveldens Joker-kandidat og hadde med det allerede sikret seg en inngangspremie på 193 000 kroner. 

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Gledet seg til tv-trekningen

– Oi, fra Norsk Tipping, sier bergenseren noe fortumlet når Norsk Tipping ringer for å gratulere han som kveldens Joker-kandidat.

– Herregud, jeg er helt satt ut, ler mannen glad.

I bakgrunnen jublet kona, som ble minst like glad som ektemannen.

Mannen forteller at han har spilt Joker i flere år og er godt kjent med spillet. Likevel ønsket han å overlate de logiske valgene til Embla. Ekteparet forsikret imidlertid om at de skulle få med seg trekningen på tv.

– Jeg gleder meg til å se det på tv, jubler kona.

Fulltreffer på alle tall

Det ble dermed Embla sin jobb å ta de logiske valgene for bergenseren onsdag kveld. Tallrekken det skulle spilles på, som leses fra høyre til venstre, så slik ut:

0 - 4 - 4 - 5 - 7

Fulltreffer på alle tall sørget for kveldens toppremie til mannen fra Bergen. Bergenseren kunne dermed glede seg over at inngangspremien ble mer enn firedoblet og at nøyaktig 967 000 kroner er på vei til hans konto.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Skal dele premien med sine nærmeste

– Dette gikk jo veldig bra. Det var utrolig spennende å følge med, smiler mannen når Telefonen fra Hamar ringer opp igjen etter endt trekning.

Mannen så tv-trekningen sammen med kona og synes det var veldig spesielt å vite at det var han som var kveldens Joker-kandidat.

– Det var veldig spennende. Jeg kan ikke helt beskrive hvordan det føltes, humrer mannen glad.

Planene for premien har han også klar.

– Vi må tenke litt på hva pengene skal gå til, men vi skal hvert fall dele det med våre nærmeste og familien, avslutter bergenseren.

Kupongen ble kjøpt hos Narvesen Åsane Senter.

Flere Joker-premier

Det er ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en gjev premie onsdag kveld. Over 20 000 store og små premier ble delt ut denne onsdagen til heldige vinnere. Blant disse var det fem spillere som hadde 5 rette og sikret seg 48 330 kroner hver.

Joker
24. mai 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Nye Joker-sjanser lørdag

Allerede kommende lørdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker. Potten vil da ligge på ca. 1,9 millioner kroner. 

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler