jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten til topps to ganger på samme dag

En kvinne fra Asker hadde knapt rukket å sette foten innenfor døren etter en lengre fjelltur, før hun på nytt gikk til topps.

TIL TOPPS: Programleder Ingeborg Myhre kunne konstatere at Asker-kvinnen som lørdag ble Joker-kandidat gikk helt til topps.
Forfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalPublisert:24. august 2019Endret:2. januar 2023

- Juhu, nå blir jeg helt varm, utbryter kvinnen når vi forteller at hun er kveldens Joker-kandidat. 

Asker-kvinnen var allerede sikret over 600.000 kroner før opp/ned-valgene, men enda bedre skulle det bli, for allerede på det andre valget dukket jokeren opp og sendte kvinnen helt til topps. Der lå over 3 millioner kroner og ventet.

Her kan du levere Joker

Til topps på nytt

- Vi kom nettopp hjem fra en lengre fjelltur, så vi har vært høyt oppe noen dager allerede. Det eneste jeg har rukket er å klippe plenen - så ringte telefonen, sier kvinnen lattermildt. 

Kvinnen skjønte fort at det kunne være noe stort på gang da telefonen ringte. Hun hadde nemlig lagret vinnernummeret, 625 60 000.

- Jeg har ventet på denne telefonen i noen år nå, så når det lyste opp "Norsk Tipping" på telefonen skjønte jeg at det var noe på gang, sier kvinnen.  

Deler premien

- Vi er to som spiller sammen, mannen min og jeg. Vi leverer alltid en 10-ukers kupong, så dette skal deles, sier kvinnen.

På spørsmål om hva pengene skal brukes til svarer kvinnen at det i første omgang skal nedbetales lån. 

Spill Joker her!

Vi gratulerer!

Ny muligheter på onsdag

På onsdag er det igjen Joker-trekning, da ligger det ca. 1,2 millioner kroner øverst på premiestigen. 

Her kan du spille Joker!

Her er trekningsresultatene for Joker 

(Sannsynligheten for å bli trukket ut som Joker-kandidaten er ca. 1:300.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.)

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler