jokervinnerhistorie

Vant 2,3 mill. i Joker: – Århundrets julegave

På ei hytte i vårt langstrakte land befant lørdagens Joker-kandidat seg. Han ble brått satt ut da Telefonen fra Hamar ringte med nyheten om at han var sikret en inngangspremie på 462 000 kroner i Joker - og mer satt ut skulle han bli.

ÅRETS JULEGAVE: Det kan være at Joker-hatten flikk litt mer oppmerksomhet enn de andre gavene som ventet mannen på julaften.
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:21. desember 2022Endret:10. januar 2023

Det var en heldig mann i 40-årene fra Oslo som ble julaftens Joker-kandidat. Han kjente Joker-spillet, men ønsket at Embla skulle ta de logiske opp/ned-valgene for ham. Uansett valg - på siste tall dukket jokeren opp. Dermed var mannen nøyaktig 2 310 000 kroner rikere.

Joker-nissen slo til

Mannenfra hovedstaden hadde tatt med seg barna og moren sin på hytta for å feire julaften. Han kunne avsløre at det ikke fantes TV der, men TV-sendingen skulle han få med seg på mobil.

– Det blir en nervepirrende stund frem til trekningen, sier han, og legger til:

– Nå er jeg veldig skjelven. 

Uansett hvordan trekningen ville gått, var mannen sikret en pen inngangspremie, noe han var svært fornøyd med, men hvorvidt julemiddagen ble spist i ro og fred, vites foreløpig ikke. Mannen visste tross alt at det ventet høyere gevinst på premiestigen.

Dette var tallrekken Embla fikk å spille på 24. desember (leses fra høyre mot venstre):

1 - 0 - 1 - 6 - 7

Embla tok de logiske valgene og traff på de fire første - på siste tall spratt jokeren opp. Dermed var 2,3 millioner kroner et faktum for mannen på hytta.

– Det er helt utrolig. Vi har fått spist julemiddagen, men appetitten var ikke like god med de nervene jeg har hatt, forteller mannen og ler.

Familien hadde rukket å både spise og pakke opp noen julegaver, men det store samtaleemne var blant annet hva de eventuelt skulle bruke premien på. Én ting var hvert fall klart - de skulle på en tur til varmere strøk.

– Dette må være århundrets julegave!

Vi gratulerer!

LES OGSÅ:Det er så enkelt: Slik får du oversikt med spillregnskapetNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye Joker-sjanser i romjula

Du trenger ikke vente helt til neste lørdag for nye vinnersjanser i Joker. Allerede onsdag 28. desember er det klart for trekning igjen – hånd i hånd med Vikinglotto. Da vil Joker-potten romme ca. 1,1 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler