jokervinnerhistoriefremside

Joker: Steinar vant 247 000 kroner

Kveldens Joker-kandidat ble Steinar Litschi fra Moss. Han gikk dessverre ikke til topps, men ble veldig glad for premien likevel.

GLAD: Steinar Litschi fra Moss var godt fornøyd med Joker-premien.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:5. juni 2024Endret:6. juni 2024

Onsdag var det Steinar Litschi (69) fra Moss i Østfold som trakk det lengste strået i Joker. Han endte opp som Joker-kandidat og var sikret en inngangspremie på 197 000 kroner uansett utfallet av trekningen. Gikk det til topps på premiestigen kunne han sitte igjen med en gevinst på 986 000 kroner.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Var på hyttetur

Da vi ringte Joker-kandidaten før trekningen befant han seg på hytta sammen med en kamerat.

– Tusen takk, det var jo veldig hyggelig. Jeg ble litt sjeven nå, sier Litschi når vi forteller om garantisummen.

Opp og ned

Litschi ønsket ikke gjøre opp-ned valgene selv. Dermed ble det Embla som skulle ta joker-valgene for ham. Siden han var på hytta fikk han heller ikke sett på tv-trekningen, men gledet seg til å bli oppringt etterpå.

Dette var tallene mannen fikk utdelt (leses fra høyre til venstre):

5 - 8 - 5 - 1 - 8

Selv om Embla traff på tre av tallene holdt det dessverre ikke lenger enn ett hakk opp på premiestigen. Litschi endte opp med en premie på 247 000 kroner.

Da vi ringte Litchi etter trekningen hadde han fått med seg trekningen likevel. Han var ikke skuffet over å ikke nå helt til toppen.

– Det var jo helt fantastisk. Jeg har aldri vunnet så mye i hele mitt liv, så det var veldig bra, sier han.

Han hadde ingen større planer for premien.

– Først skal det nok inn på en høyrentekonto, så får jeg tenke litt på hva jeg skal bruke det til. Det er jo tross alt en god sum penger. Nå blir det en liten feiring med en øl her på hytta, sier han avslutningsvis.

Kupongen hadde han kjøpt med mobilen.

Vi gratulerer.

Joker
5. juni 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ca. 2,7 mill. lørdag

Allerede onsdag 8. juni er det ny Joker-trekning. Siden kveldens kandidat ikke gikk helt til topps blir det en overføring fra dagens trekning på ca. 739 000 kroner. Det gjør at Joker-potten vil være på ca. 2,7 millioner kroner.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler