jokervinnerhistorie

Ove (54) vant over 400 000 kroner i Joker

Drammenser Ove Andreassen (54) var lenge lykkelig uvitende om at han var blitt trukket ut som Joker-kandidat. Først etter trekning fikk Telefonen fra Hamar kontakt–og da var inngangspremien allerede mer enn doblet.

GODT HELL: Joker-kandidat Ove Andreassen er ivrig jeger og fisker. Nå kan også Joker-diplomet føyes til trofésamlinga.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:25. mai 2022Endret:3. januar 2023

Joker-kandidat Ove Andreassen (54) fra Drammen var ikke å få tak i før Joker-trekning onsdag. Andreassen, som til daglig jobber innen automateriell, er en travelt opptatt mann og pleier å legge telefonen på kjøkkenet når arbeidsdagen er over. Der lå den også da Telefonen fra Hamar forsøkte å få kontakt.

Andreassen var dermed i flere timer uvitende om inngangspremien på 200 000 kroner eller det faktum at datamaskinen Embla økte denne til litt over det dobbelte i løpet av kvelden. 

Nå er drammenseren 441 000 kroner rikere–og heldigvis ble det til slutt oppnådd kontakt før dagen var omme.

– Kjenner det i hele kroppen

– Dette må være den råeste telefonen jeg har fått, er første reaksjon hos den heldige fra Drammen. Her var det faktisk kona som kom først til telefonen før hun ga den videre, og hun ble sittende med store ører ute i sofaen på stua mens vinnersamtalen pågikk.

– Dette er helt konge. Man går jo og håper og venter på at det skal bli noe mer en dag enn små summer, men ... Nei, nå er jeg bare veldig glad. Man kjenner det i hele kroppen, sier Andreassen begeistret.

– Nå har jeg ikke rukket å få tenkt meg om så veldig, men det blir kanskje noe til hus og noe til ferie, sier han om premiepengene.

– Alt ble litt snudd på hodet etter pandemien med strømprisene og det hele, så det er klart at dette kommer godt med uansett, avslutter han fornøyd.

Nå var det på tide å gå inn på stua for å dele nyheten, for der satt det nok ei og lurte fælt...

Vinnerkupongen ble kjøpt på mobil.

Vi gratulerer!

Kveldens tall

Slik så rekka til Ove ut:

9 - 5 - 4 - 4 - 2

Fire av fem tall gikk inn (på det første 4-tallet trakk Embla en null), og landet altså 441 000 kroner for vår mann i Drammen.

Flere vinnere

Det er ikke bare Joker-kandidaten som sikrer seg fine premier hver onsdag og lørdag. Denne gangen var det for eksempel 4 spillere som klarte 5 rette og dermed sikret seg en 2. premie på 62 610 kroner. 4 rette ga en premie på 2 750 kroner.

 Her finner du trekningsresultatene for JokerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye Joker-sjanser lørdag

Vi har ennå én Joker igjen å dele ut før vi sier takk og farvel til mai måned. Lørdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker, da i forbindelse med Lotto-trekning. Her tar vi med oss en overføring på 561 000 kroner, slik at potten vil ligge på ca. 2,6 millioner kroner.

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler